Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 113
Vis tilbud
Booking.com
USD 114
Vis tilbud
Hotels.com
USD 113
Vis tilbud
PricelineUSD 114
Radissonhotels.comUSD 142
TravelocityUSD 113
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (343)
Filtrer anmeldelser
344 resultater
Vurdering fra reisende
198
77
31
23
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
198
77
31
23
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 344 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2021

Det är supersnyggt inrett med modern interiør. Rummen är fresha och det är bra schampoo & Balsam på badet. Skøna sängar och bra temperatur. Fantastisk utsikt over havnen. God frukost och en fantastisk takbar.
Det är en veldig bra shop i lobbyen som har litt av allt!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ATrllo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2021

Kjære ATrrelo,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding på TripAdvisor. Det betyr så mye for oss!
Det er så gøy når forventningene til gjestene båres innfris. Dette er det vi jobber for hver dag.
Håper vi sees tilbake på Caledonien om ikke så alt for lenge.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2021

Litt stiv pris, men veldig fornøyd med familierom i 10.etg med havutsikt. Rommet var velmøblert og inneholdt alt vi trengte av utstyr. Perfekt beliggenhet med både handlegate og strandpromenade i umiddelbar nærhet. Svært god og innholdsrik frokostbuffet. Upåklagelig service. Vårt yndlingshotell i Kristiansand.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, igalap405480
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2021

Hei igalap405480,
Tusen takk din tilbakemelding her på TripAdvisor.
Så gøy at Caledonien er deres yndlingshotell. Det er mitt yndlingshotell også ;)
Håper vi sees snart tilbake på Caledonien.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2021

Utsikten krever selvsagt "rette" rommene, men dette var helt suverent. Gode senger. Hyggelige ansatte og veldig god frokost. Parkeringshus i samme bygg. Beliggenheten er veldig sentral, og perfekt for en kveldstur langs sjøen. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Geir Richard S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2021

Kjære Geir,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding.
Det betyr så mye for oss at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding her på TripAdvisor.
Det er alltid en glede når forventningene til gjestene innfris
Velkommen tilbake når du måtte ønske.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2021

Veldig fin opplevelse. Men frokosten har forbedringspotensiale. Både utvalg og ventetiden kunne vært bedre. Det er ikke tilgang til å fylle vann utenom frokosttiden. Det som stod framme på resepsjonen var ofte tomt eller ikke tilstrekkelig. Ellers veldig sentral beliggenhet, fin utsikt. Familierommet hadde god plass. Fin TV løsning med Chromecast. Kommer til å bestille igjen.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, SbalendraJan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Kjære familietur2016,

Tusen takk for din tilbakemelding her på TripAdvisor.
Vi tar til oss tilbakemeldingen på frokosten.
Ønsker gjerne tips på hva dere savnet så send gjerne dette over på mail: hege.nevestad@radissonblu.com
At kaffebufferen ikke var fylt på i resepsjonen er blitt tatt videre i avdelingen.

Veldig hyggelig at dere likte hotellrommet og chromecastløsningen vår.
Vi gleder oss til å se dere igjen hos oss om ikke så alt for lenge :)

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021

Alle kopper å glass så ut til å være brukt, med masse kladdemerker. Glassene på badet hadde dessuten tannkremflekker i bunnen som tydelig viste at gjestene før oss hadde brukt de til å ha tannkostene i. Trodde absolutt at alt av glass osv ble skiftet mellom hver gjest -brukt eller ei! Rommet var veldig lite til en familie på 4 når det i tillegg var satt inn en sprinkelseng som vi ikke hadde forespurt. Var ikke plass til kofferter eller noe. Var også dårlig opplegg når en skulle inn til frokost, da man allerede måtte stå lenge i kø, så ble alle som var kun 2stk sluppet inn foran fordi de ikke hadde bord til flere ledig. Kunne i det minste fått tilbud om å splitte oss. Her har ungene lært at man skal stå i kø, de er sultne og skjønner ikke hvorfor man ikke slipper inn når man står først i køen.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Takk, aedvar811848
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Kjære aedvar811848,

Først vil jeg takke deg for din tilbakemelding her på TripAdvisor.
Så vil jeg gjerne benytte anledningen til å beklage for opplevelsen og servicen du fikk hos oss.
Det er ikke slik vi ønsker å fremstå som hotell. Det er ingen unnskyldning for renholdet.
Videre beklager jeg køen som oppstod til frokost.

Din tilbakemelding er blitt tatt videre med avdelingene direkte.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Mvh
Hege Julianne Nevestad
General Mananger

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser