Hege E
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Be om rom høyt opp mot sjøen
Hege Nevestad, General ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. aug. 2022
Kjære Hege E,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding her på TripAdvisor.
Vi setter utrolig pris på at du tar deg tid til dette.
Vi håper vi ser deg tilbake hos oss igjen om ikke så alt for lenge.

0.3 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Kjæledyr tillatt
0.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.8 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Our standard room four beds
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 8. august 2022

For et fint hotell med herlig service og gode senger.

Romslig, bra beliggenhet og god mat. Her får du mye for pengene. Vi stortrivdes og kommer garantert tilbake.

Takk for denne gangen!

Alex og familien.

Takk, Iwasthere84
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2022

Kjære Alex med familie,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding her på Tripadvisor.
    Vi setter utrolig pris på at du tok deg tid til å skrive her.
    Vi er utrolig glad for at du og din familie likte hotellet.
    Håper å se dere tilbake hos oss om ikke så alt for lenge.

Anmeldt 8. august 2022

Dette hotllet var en total skuffelse. Telefontjenesten er svært dårlig. Hotet er uten enhver service. Vi kom litt tidlig og måtte betale 600 kr for å kunne benytte rommet.
    Den ene av heisene fungerte ikke den ene dagen. Det er ikke bra særlig ikke da personalet på hotellet hadde egen heis som fungerte.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, scandinaver
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Kjære scandinaver,

Takk for din tilbakemelding.
    Jeg synes det er trist at du opplever at hotellet vårt ikke har sjel.
    Du må gjerne utdype litt mer her hva du mener her. Send meg gjerne en utdypende tilbakemelding på: Hege.nevestad@radissonblu.com.
    Vi tar til oss dine tilbakemelding på dårlig telefonservice. Dette er tatt videre med resepsjonsjefen.

Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Et superflott hotell som vi trives så godt på! Fantastisk mat, stilfullt og god service. Kommer igjen og igjen, både med og uten barn 🥰 Anbefales på det varmeste fra meg! Skikkelig luksus i hverdagen 🙌🏻

Takk, A2411ITannen

Kjære A2411lTannen,

Tusen takk for en fantastisk review her på Tripadvisor.
    Det betyr mye for oss at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding her på TripAdvisor.
    Vi gleder oss til du kommer tilbake å besøker oss igjen.

Anmeldt 1. august 2022

Dette er min favoritthotell i Kristiansand. Perfekt plassering med veldig kort gåavstand til det meste. Hotellet er veldig bra med hyggelig personale, god rengjøring og passelig store ovg velholdte rom. Frokostbufeen er også ypperflig.

Takk, TorLev
    Hege Nevestad, Daglig leder på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2022

Kjøre TorLev,

Tusen takk for at du har valgt oss som ditt favoritthotell i Kristiansand.
    Det er vi evig takknemlige for.
    Vi gleder oss til du kommer tilbake igjen.

Anmeldt 31. juli 2022

Jeg fikk parkeringsbot etter avtale om å kunne stå parkert til utsjekk. Da jeg spurte hotellpersonalet om å finne en løsning opplevde jeg stor motstand. Mangel på kundeservice, jeg oppfattet hele situasjonen nedlatende og var preg av arroganse.

Hotellet var absolutt fint, men etter denne opplevelsen ville jeg absolutt ikke anbefale dette hotellet til videre.

Takk, 536hannet

Hei 536hannet,

Vi beklager at du opplevde personalet som nedlatende. Sånn vil vi ikke bli opplevd.
    Dette er tatt videre med avdelingslederen for resepsjonen.

Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer.