Therese F
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. aug. 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Hege Nevestad, General ManagerRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. aug. 2022
Kjære 249theresef,

Kjæledyr tillatt
0.3 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.8 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Ved stranden
0.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Our standard room four beds
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 16. august 2022

Kan virkelig anbefale Caledonien på det sterkeste! Vi hadde bryllupsfesten vår her og alt ble akkurat som vi ønsket! Servicen var helt upåklagelig!

Kjempe fint hotell med gode senger og god mat!

Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2022
    Takk, 10maritg
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2022

Kjære 10maritg,

Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Vi overnattet i den gamle nyoppusede delen av hotellet og der var det veldig fine rom, rent og pent og med de beste Sengene.
    Frokostenble servert i en koselig restaurant og hadde bra utvalg og smakte nydelig.

Anbefaler caledonien på det sterkeste

Dato for oppholdet: juni 2022
    Takk, 192ninaf

Kjære 192ninaf,

Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Flott hotell både for business og familie. Vi var på familietur og ungene storkoste seg med biljard og shuffleboard. Dette får man låne i resepsjonen.

Kjempeflott frokost med masse utvalg og god størrelse på rommet. Fantastisk utsikt ut mot havna, spesielt på en solrik dag.

Romtips: Be om rom høyt opp mot sjøen
    Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, Hege E

Kjære Hege E,

Anmeldt 8. august 2022

For et fint hotell med herlig service og gode senger.

Romslig, bra beliggenhet og god mat. Her får du mye for pengene. Vi stortrivdes og kommer garantert tilbake.

Takk for denne gangen!

Alex og familien.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Iwasthere84
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2022

Kjære Alex med familie,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding her på Tripadvisor.
    Vi setter utrolig pris på at du tok deg tid til å skrive her.
    Vi er utrolig glad for at du og din familie likte hotellet.
    Håper å se dere tilbake hos oss om ikke så alt for lenge.

Anmeldt 8. august 2022

Dette hotllet var en total skuffelse. Telefontjenesten er svært dårlig. Hotet er uten enhver service. Vi kom litt tidlig og måtte betale 600 kr for å kunne benytte rommet.
    Den ene av heisene fungerte ikke den ene dagen. Det er ikke bra særlig ikke da personalet på hotellet hadde egen heis som fungerte.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, scandinaver
    Hege Nevestad, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Kjære scandinaver,

Takk for din tilbakemelding.
    Jeg synes det er trist at du opplever at hotellet vårt ikke har sjel.
    Du må gjerne utdype litt mer her hva du mener her. Send meg gjerne en utdypende tilbakemelding på: Hege.nevestad@radissonblu.com.
    Vi tar til oss dine tilbakemelding på dårlig telefonservice. Dette er tatt videre med resepsjonsjefen.