Etter en natt på Scandic Bystranda hvor ting ikke var helt optimalt, så falt alt på plass da jeg kom til Radisson!
Hadde bestilt et helt vanlig dobbeltrom og fikk et flott, nyoppusset rom i 10. etg med nydelig utsikt mot sjøen! (Panoramavindu fra gulv til tak, så ikke bo så høyt om du er redd høyder ;) Rommet var godt utstyrt og hadde alt jeg trengte. Minibar, en god hårføner, strykebrett, såper og lotion på badet, usb lader ved senga osv. God seng, dyner og puter. Eneste som trakk ned med rommet var at det hadde beliggenhet rett ved heisen og det er ganske så lytt ut til gangen.
Veldig god frokost med godt utvalg av frukt, grønt, smoothies, god eggerøre, fisk osv. Alt jeg trengte. En ting som irriterer meg veldig er at man må velge frokosttid. Tror ikke dette handler om korona lenger, men at hotellene bygger for små frokostsaler. Det er ikke alltid man vet kvelden før når man vil spise frokost, og jeg syns det er deilig å ha fleksibiliteten til å velge det selv på ferie.
Var veldig hyggelig service i resepsjonen og jeg var heldig å få plass på parkeringen rett utenfor hotellet. Dette er en offentlig parkering, og var i perioder helt fullt, men finnes andre muligheter i området. Kostet kr 195 per døgn med lapp fra hotellet.
Fin beliggenhet med kort vei til sjø, shopping og restauranter.
Mitt absolutte førstevalg av hoteller i Kristiansand, og det eneste som trekker ned fra en femmer og "ypperlig" er at det var lytt til gangen og frokosttider.