esilevis
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. mai 2023
Dato for oppholdet: mai 2023
Mats Hammervoll, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. mai 2023
God dag Esilevis,

Jeg må beklage så masse angående opplevelsen rundt frokost, men jeg setter høy pris på din ærlige tilbakemelding. Jeg skal følge opp gjeldende avdeling. All osten skal være ferdigskivet i frokostsalen, så jeg er litt forvirret angående hendelsen med ostehøvelen. Jeg håper dere kan ta turen tilbake ved en senere anledning, da vår frokost til vanlig oppnår en meget høy score innad forventningene til våre gjester.

Ønsker deg en fantastisk dag videre.

0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
  • Tripadvisor
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 21. mai 2023

Jeg overnattet for første gang på Radisson Blu Caledonien i 2019, første gang på hotell i historien, vi overnattet i forbindelse med at vi skulle til Dyreparken samme helg, og jeg hadde bestått fagprøve dagen før turen fant sted.

Den gangen fikk hotellet topp score fra meg, og vi ble tatt utrolig godt imot i 2019, og jeg fikk det beste rommet man kunne få som en start på hotell opplevelsen denne gangen!

Hyggelige og blide ansatte, god frokost, godt system i frokosten og bord som kjapt ble ryddet.

I 2022 besøkte jeg igjen i hotellet, denne gangen fra torsdag - lørdag, istedenfor fredag - søndag som i 2019. Denne gangen fikk også samme hotellet samme score 5/5! De ansatte var like blide og fornøyde som jeg husket de, og alt fungerte kjempebra denne gangen også!

Så kommer vi til slutt til 19. Mai - 21. Mai 2023.
Dere scorer fremdeles utrolig høyt, synd jeg ikke kan 10 i score, for denne gangen var oppholdet 10/10! Vi kom Fredag ettermiddag etter en 5 timers kjøretur, klare for en dag i Dyreparken Lørdag. Vi kom til resepsjonen, noe kø, men løste seg fort opp, da de var to stykker i resepsjonen. Begge passet veldig bra i jobben sin, blide og imøtekommende!

Når det ble vår tur, så fikk vi en utrolig positiv opplevelse, som hevet scoren for min del i år. Vi hadde bestilt 2 Business Class rom. Overraskelsen ble stor når vi fikk beskjed om at vi var så gode kunder i Radisson Rewards at de faktisk oppgraderte romtypen vi hadde bestilt til en bedre type! Fremdeles to separate rom, men vi fikk jo rett og slett en mye bedre romtype enn vi hadde bestilt, og fikk balkong på begge rom, som var sammenhengende og mulig for oss å enkelt komme oss til begge rom via samme balkong!

Dette viser at dette hotellet virkelig setter pris på sine faste kunder også, og gjør opplevelsen enda bedre! Siden hotellet var full booket hele helgen, var det en positiv overraskelse at hotellrommet ble oppgradert også! Rommene i den nye delen av hotellet var virkelig av god standard, og utsikten fra rommet var perfekt, ut mot vannet, man kunne se både danskebåten legge til, og flere cruiseskip!

Vi kommer soleklart tilbake, og velger nok ikke annet enn Radisson når vi skal overnatte i Kristiansand by. Siden det ligger i sentrum, er det enkelt å komme seg til selve byen, og det er godt utvalg av spisesteder sentrum!

Takk, Willy H
Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2023

God dag Smilef2019,

For en utrolig fantastisk tilbakemelding å få fra deg. Det gjør meg utrolig glad å høre at vi klarer å opprettholde standarden og levere til forventningene, når du og dine velger å komme til Caledonien gang på gang. Vi setter utrolig pris på detaljerte tilbakemeldinger, og det er hyggelig å få bekreftelse på at resepsjonen gjør sin jobb når det gjelder å anerkjenne returnerende gjester. Når dere velger å komme tilbake til Kristiansand, så er det bare å ta kontakt med meg på mats.hammervoll@radissonblu.com, så kan vi tilrettelegge den samme romløsningen, hvis den passet godt for dere. Jeg skal også videreformidle rosen til de andre avdelingene på huset.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 19. mai 2023

Hyggelig og positiv opplevelse, god mat og service. Fikk rom i 7ende etasje og her fikk vi en suveren utsikt, fikk panorama utsikt til fyrverkeri som ble sendt opp om kvelden, 17 Mai, spektakulært. Glemte igjen en radiomåler på rommet ved avreise, kontaktet hotellet dagen etter, men måleren var ikke kommet til rette.

Takk, gtwaf0kxkt
Amit Verma, Marketing på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Hei, gtwaf0kxkt!

Godt å høre at 17.mai-feiringen var en suksess! Vi noterer oss det gjenglemte, og tar kontakt om det skulle dukke opp. _

Vennlig hilsen
Amit Verma
SoMe-ansvarlig

Anmeldt 25. april 2023 via mobile enheter

I harmoni med låten «vinsjan på kaja» ligger Caledonien Hotell like ved utskipnings-havnen og i hjørnet av bykjernen i Kristiansand. Radisson leverer her opp til sitt solide rykte og dette hotellet kan virkelig anbefales. Vennlig personal, moderne interiør, nydelig mat og personlig service gir dette hotellet toppkarakter!

Romtips: Fin parkeringsplass rett ved Hotellresepsjonen er ideelt.
Takk, Ole Georg N
Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2023

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, Olegeorgn. Det er godt å høre at vi levde opp til forventningene og at både personal og fasiliteter gjorde gode inntrykk. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 24. april 2023

Veldig fint og renslig hotell med god frokost, hyggelig og serviceinnstilt personale og god beliggenhet. Greie muligheter for parkering rett utenfor hotellet. Kan avslutte kvelden med en liten cocktail i skybaren. Anbefales!

Takk, thavar166769

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, Thavar166769.
Det er utrolig hyggelig å høre at oppholdet levde opp til forventningene, jeg håper vi ser deg igjen på Caledonien i fremtiden. Velkommen skal du være.

Anmeldt 22. april 2023

Kom fra Oslo for å delta i en begravelse, vi ble tatt godt imot selvom vi komm ganske sent, vi skulle egentlig sove der en natt, men vi koste oss så utrolig mye på rommet og hotellet at vi valgte å være der en natt til! Fantastisk rom og frokost, eneste minus var bittelitt støy utenfor( men det regnet vi med siden hotellet ligger midt i byen) litt dårlig med luft, vi skulle gjerne ha hatt det kjøligere når vi sov og det var ganske tydelig at dusjhodet på badet ikke var vasket godt på en stund da hvertfall det øverste dusjhodet var veldog støvete og så generelt skittent ut! Men eller var vi begge storfornøyde!

Takk, 72celinep
Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2023

Tusen takk for din tilbakemelding, 72celinep.

Jeg er meget glad for å høre at dere ble tatt godt imot, når dere ankom hotellet. At dere valgte å forlenge oppholdet er veldig hyggelig. Jeg må beklage for at rengjøringen ikke sto til standarden vi jobber mot hver dag. Dette skal videreformidles til avdelingen. Jeg håper dere kommer tilbake ved en senere anledning, så vi kan rette på inntrykket av renhold, da dette kategoriseres som et avvik fra vår side.

Ønsker deg en flott dag videre og en fantastisk uke.