Dnumasen
2,0 av 5 boblerAnmeldt 30. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Mats Hammervoll, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. apr. 2024
Tusen takk for din detaljerte tilbakemelding av hotellet.

Det er utrolig leit å høre at både interiør, sengemøbler og det tekniske ikke har levd til forventningene under oppholdet deres. Hotellet ble i sin helhet pusset opp i 2018 og personlig vil jeg fremheve kvaliteten av møblementet som har blitt valgt ut. Det er som sagt meget leit at dere opplevde det annerledes, da vi generelt får veldig gode tilbakemeldinger på både sengene og dynene vi har på hotellet.

Jeg skal videreformdile flere av punktene du tar opp, så vi potensielt kan iverksette tiltak, slik at disse punktene ikke kommer opp igjen i fremtiden. Når det gjelder hvordan booking.com velger å presentere booking-prosessen, så er det utenfor vår kontroll og det er leit å høre at hotellet blir belastet for det. Du må gjerne bruke bruke vår egen nettside som referanse, hvor problemstillingen du beskriver tydelig ikke eksisterer. Jeg tar iallfall tilbakemeldingen du gir angående hotellets frokost og personal med et smil.

Håper å se deg returnere til oss neste gang du er i Kristiansand, så får vi kanskje endret det inntrykket dere sitter igjen med denne gang.

0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Kjæledyr tillatt
0.3 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.4 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.8 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Our standard room four beds
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
9.7 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
10.2 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
0.6 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    10.5 km fra Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 18. mars 2024

Et greit hotell med grei beliggenhet. Vi benyttet både hotellets restaurant "Grenseløs" og baren i topp-etasjen. Frokosten som er inkudert var det ingenting å klage på, med et godt utvalg. Mye tyder på at vi igjen velger Radisson Blu Caledonien igjen om vi skal ovenatte i Kristiansand

Takk, NiRuKo
    Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2024

Tusen takk for din tilbakemelding av Radisson Blu Caledonien.

Det er utrolig hyggelig å lese at dere benyttet dere av både restauranten Grenseløs og Club21 under oppholdet deres, og at frokosten levde opp til deres forventninger. Hadde satt høy pris på en tilbakemelding på mats.hammervoll@radissonblu.com for å få høre hva som gikk galt under oppholdet, da vi landet "midt på treet" denne gang. Tilbakemeldinger er det som gjør oss bedre.

Ønsker deg og dine en flott uke,

Anmeldt 18. mars 2024 via mobile enheter

Utrolig fint hotell med hyggelig betjening og god frokost. Stort og fint familierom med badekar og minibar. Rent. Stille og rolig. Vanskelig å finne parkering med elbillading. Utsikt mot containerhavn. Fikk en god pris på helg gjennom tredjepart.

Romtips: Vanskelig med parkering
    Takk, 577ceciliek

Tusen takk for din tilbakemelding av Radisson Blu Caledonien,

Det er utrolig kjekt å vite at både rom, betjening og renhold leverte til deres forventninger denne gang. Håper å se dere tilbake her hos oss, neste gang dere behøver overnatting i Kristiansand.

PS: Vi har prismatch direkte gjennom resepsjonen :)

Anmeldt 18. mars 2024

Flott beliggenhet -og veldig god service.
    Vi ble møtt av en utrolig hyggelig resepsjonist, som også oppgraderte rommet vårt. Vi fikk lov å sjekke inn tidlig, noe vi var takknemlige for. Ikke alle hoteller som vil det.
    Rommet var stort, og rent. Veldig god seng syntes jeg. God størrelse på badet, og vi hadde badekar. Det var stille og ingen støy fra gangen eller utenfor. Vi kommer til å bruke dette hotellet igjen.

Takk, urgent78

Tusen takk for din flotte tilbakemelding av Radisson Blu Caledonien.

Det er veldig hyggelig å vite at dere følte dere tatt godt imot av resepsjonen, og at resepsjonisten så deres behov.
    Vi ser veldig frem til å ha dere tilbake her hos neste gang dere har behov for overnatting i Kristiansand.

Anmeldt 19. februar 2024

Kort weekendopphold. Fin beliggenhet med kort gåavstand til Kilden konserthus, og kort vei til Markens. God service på hotellet, fin skybar, og god frokost. Eneste minus var et kjøleskap som ikke virket.

Dato for oppholdet: februar 2024
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Oystein G
    Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2024

God dag Oystein G,

Takk for din tilbakemelding av Radisson Blu Caledonien. Det er veldig hyggelig å høre at alt fra lokasjon til frokostservering, samt service levde opp til deres forventninger. Vi skal gjøre undersøkelser når det gjelder minikjøleskapet på rommet, da alt på rommet skal naturligvis fungere. Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette.

Jeg håper å se deg returnere til oss i fremtiden, neste gang du tar turen til Kristiansand.

Anmeldt 7. februar 2024

Fint hotell og veldig god frokost. Men det var mye bråk om natten. Sengen var ganske så fæl, vi sov dårlig begge to. I tillegg ble bilen vår ble utsatt for gris og forsøpling ved hotellets parkering. Hotell oppholdet var ikke verdt pengene, kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2024
    1  Takk, Kristine Ø
    Mats Hammervoll, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2024

God dag Kristine_Z7032NM.

Jeg må bare beklage for at oppholdet ikke levde opp til deres forventninger. Det er hyggelig å høre at dere opplevde hotellet som fint og at frokosten topp. Vi er dessverre et sentrumshotell, noe som vil lede til at det kan oppleves støy utenifra om helgene. Det er utrolig leit å høre at bilen deres ble tilgriset på parkeringsplassen utenfor hotellet.

Håper å se dere tilbake ved en senere anledning, så vi eventuelt kan rette opp inntrykket og gi dere en flott gjesteopplevelse.