Besvart 5 uker siden
Hei benkro007, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er hyggelig å høre at du likte både Club 21 og Telfords, samt frokosten vår. Vi er glade for at du følte du fikk god verdi for oppholdet, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart! Med vennlig hilsen, Per
Vi hadde en strålende start på dagen på Caledonien Hotel. Fantastisk frokost buffet med stort utvalg, også mange glutenfrie alternativer. I tillegg en veldig hyggelig betjening. Både hotellet og maten anbefales, vi var strålende fornøyd!!!
Dato for oppholdet: september 2024
Renslighet
Service
Spør Hanne Siri D om Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
1 Takk, Hanne Siri D
Per Runar Svendsen, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden
Hei hannesirid, Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er glade for å høre at dere hadde en strålende start på dagen med vår frokostbuffet og at dere satte pris på både utvalget og servicen. Vi håper å ønske dere velkommen tilbake snart! Med vennlig hilsen, Per
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger perfekt til, med utsikt over havneområdet, med Kilden, Kunsrsiloen, utseilingen for båtene, parker og restaurantområdet. Veldig god og rikholdig frokostbuffet, velfylt helt fram til kl 10. Flott utgangspunkt for alle gjøremål i byen. Gangavstand til «alt». Anbefaler en tur opp i Baneheia. Et fantastisk turområde.
Romtips: Kommunal parkering, rett utenfor hotellet.
Ca kr 250 pr døgn
Dato for oppholdet: september 2024
Spør OdBjB om Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Takk, OdBjB
Hei OdBjB, Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for at du likte beliggenheten, frokosten, og at du hadde et hyggelig opphold oss. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart! Med vennlig hilsen, Per
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fint familierom med fin utsikt over havnen og flott frokost med god atmosfære , men desverre blir opplevelsen dårlig pga dårlig kundeservice fra resepsjonen. Det er mye å tjene på å møte gjester på en hyggelig måte. Heldigvis har byen mange andre muligheter for overnatting.
Spør Laila B om Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Takk, Laila B
Ricardo de Sousa, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2024
Hei 207lailab,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du satte pris på frokosten vår og likte rommet du fikk.
Vi beklager virkelig at opplevelsen din ble påvirket av dårlig kundeservice fra resepsjonen. Å gi god service er svært viktig for oss, og vi beklager at vi ikke levde opp til forventningene denne gangen. Vi vil ta dette opp med vårt team for å sikre at alle gjester blir møtt på en vennlig og profesjonell måte.
Vi håper du vil vurdere å bo hos oss igjen, slik at vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.
Takk igjen for din tilbakemelding.
Med vennlig hilsen, Ricardo Sousa
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi bestilte rom her for to dager, og for å besøke Kunstsiloen som ligger like ved hotellet. Vi ble møtt av hyggelig resepsjonist som ga oss en oppgradering og rom 1703. Rommet ligger i en egen bygning tilknyttet hotellet. Rommet var stort og hadde to ekstra senger som kunne felles ut fra veggen. Det var ett bad, og et ekstra WC. Rommet var godt utstyrt og hadde også en liten balkong. Det eneste negative var at det var iskald luft fra air condition som blåste rett ned i senga. Forsøkte justere dette med kontrollen på veggen, men dette hjalp dessverre ikke. Gikk til slutt ned i resepsjonen og de justerte på innstillingene for rommet, som hjalp det første døgnet. Denne kalde luftstrømmen virket være alt for lavt justert i utgangspunktet. Frokosten var veldig bra, og hadde alt hva en kunne ønske seg. Savnet absolutt ingenting. Alle ansatte vi var i kontakt med var veldig imøtekommende og hyggelig under hele oppholdet. La også merke til at daglig leder for hotellet var synlig i foajeen alle dagene etter at vi tok en ekstra kaffe etter frokostene. Vi kommer gjerne tilbake.
Spør VacationOslo om Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Takk, VacationOslo
Ricardo de Sousa, General Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2024
Hi VacationOslo,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at dere hadde et hyggelig opphold . Det er også fint å høre at rommets størrelse og fasiliteter var til deres tilfredshet.
Vi beklager imidlertid at dere opplevde problemer med air condition og takker for at dere gjorde oss oppmerksomme på dette.
Gleder meg å høre at frokosten falt i smak og at vårt personale, inkludert daglig leder, bidro til en positiv opplevelse.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake i fremtiden!
Mvh, RIcardo Sousa
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Superior Room - Ocean View & Balcony er en overdrivelse av dimensjoner. Dyrt lite rom med liten balkong som vender rett mot bygning. Kaldt uten mulighet til å justere varme. Trekk fra vinduene. Ingen ekstra puter. Ingen telefon. Det eneste som trekker opp er restauranten som har god mat, god service og greie priser.
Romtips: Dyr parkering
Spør steinarm657 om Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Takk, steinarm657
Hi steinarm657; Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at rommet ikke levde opp til forventningene dine . Vi tar dette på alvor og vil undersøke videre. Det er godt å høre at du var fornøyd med restauranten og servicen der. Vi setter pris på at du delte opplevelsen din med oss, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden. mvh, Ricardo Sousa