Vi spiste utmerket mat på denne ganske ferske restauranten. Her får du mye for pengene. Vi nøt kalvetartar, hummersuppe, potetvaffel med kamskjell, lysing og nydelige desserter. At de byr på desserter til under hundrelappen og på et så høyt nivå er egentlig utrolig. De har en femretter som koster i underkanten av 600 kroner. Vi tok ikke den, for vi har ikke helt de samme ønskene når det gjelder mat, men det er et skikkelig varp. Alt var topp! Servicen var upåklagelig, og det eneste som trakk bittelitt ned, var at det var litt vanskelig å få øyekontakt med kelneren for å få betalt, men vedkommende hadde vært perfekt ellers hele kvelden, informativ og avslappet hadde han tatt oss gjennom menyen, og da vi trengte å sitte litt på slutten for å la maten synke var det helt uproblematisk, til tross for at det stadig kom folk innom for å se etter ledig bord. En av kokkene var også borte ved bordet vårt og fortalte entusiastisk om råvarene. En skikkelig bonus. Vi skal bare være i Kristiansand noen dager til, men har planer om å spise litt mer her før vi drar. Så godt var det!