Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette må for tiden være byens beste restaurant!”

Smag & Behag Kristiansand
Vurdert som nr. 2 av 154 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 70
Beskrivelse: På Smag & Behag Kristiansand er det sesongens beste råvarer som dikterer menyen og vi har stort fokus på lokale råvarer og gode smaker fra inn og utland. Vi serverer matopplevelser til fornuftig priser og skaper matglede i historiske lokaler som oser av hygge og nærvær.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: På Smag & Behag Kristiansand er det sesongens beste råvarer som dikterer menyen og vi har stort fokus på lokale råvarer og gode smaker fra inn og utland. Vi serverer matopplevelser til fornuftig priser og skaper matglede i historiske lokaler som oser av hygge og nærvær.
Anmeldt 5. september 2020

Vi har spist på de fleste restaurantene i Kristiansand, som tilbyr mat av høy klasse. Dette må for tiden være den beste - ihvertfall etter vår mening.
Fullt hus, kule lokaler, hyggelig betjening og kanongod mat med flittig bruk av lokale råvarer. Når i tillegg prisen er riktig på både 5-retter og vin...ja da er det ikke mye å sette fingeren på.
Første gangen vi var der, bestilte vi 5 fetteren og vinpakke. Mat og vin var helt fantastisk. Skal vi utsette noe, var de litt "kjipe" på mengde vin - og i tillegg fikk vi ikke dessertvin i vinpakken. Det er litt rart. Bestiller man 5 retter, forventer jeg 5 viner.
Neste gang vi besøkte restauranten tok vi igjen 5-retteren, men bestilte vin etter anbefaling av servitøren. Han anbefalte gode viner, men ikke "overkill", slik vi noen ganger har opplevd i byens konkurrerende restauranter.
Dette var rett og slett et himmelsk måltid, og vi kunne selv justere mengden vin. En helt fantastisk kveld.
Fortsetter de slik - med god mat og drikke, til overkommelige priser - er jeg sikker på suksessen fortsetter. Kjempebra med en slik restaurant i byen!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Reisemannen1975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2020

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en så utfyllende tilbakemelding, dette tar vi med oss videre. Veldig hyggelig å høre at dere har hatt flere fine opplevelser hos oss, velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3842 av 82 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Lunch på Smag & Behag var en gastronomisk opplevelse. Alt var perfekt, fra måten vi ble møtt på da vi kom, til alt vi ble servert. Hver bit med mat, hver sip av den anbefalte vinen, var en nytelse. Og for noen omgivelser!!Terningkast 6. Her skal vi tilbake!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Kjell E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020

Smak & Behag anbefales på det varmeste. Skal du ha middag prøv 5 retteren! Fantastiske lokale råvarer som blir til de beste retter appokangert med nydelig vin. Fortreffelig service får du også!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Roald Aleksande... M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og for at du tar deg tid til å dele din opplevelse. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Her får du matopplevelser og hyggelig stemning i et meget stilig lokale. Anbefaler dagens femretters med vinmeny. De som jobber der har god kunnskap om mat og drikke. Menyen forandres ofte, og det meste av det du får består av lokale råvarer. Restauranten har uten tvil en av Norges mest spennende vinkjellere.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bjom22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2020

Tusen takk for besøk og hyggelig tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Vi spiste utmerket mat på denne ganske ferske restauranten. Her får du mye for pengene. Vi nøt kalvetartar, hummersuppe, potetvaffel med kamskjell, lysing og nydelige desserter. At de byr på desserter til under hundrelappen og på et så høyt nivå er egentlig utrolig. De har en femretter som koster i underkanten av 600 kroner. Vi tok ikke den, for vi har ikke helt de samme ønskene når det gjelder mat, men det er et skikkelig varp. Alt var topp! Servicen var upåklagelig, og det eneste som trakk bittelitt ned, var at det var litt vanskelig å få øyekontakt med kelneren for å få betalt, men vedkommende hadde vært perfekt ellers hele kvelden, informativ og avslappet hadde han tatt oss gjennom menyen, og da vi trengte å sitte litt på slutten for å la maten synke var det helt uproblematisk, til tross for at det stadig kom folk innom for å se etter ledig bord. En av kokkene var også borte ved bordet vårt og fortalte entusiastisk om råvarene. En skikkelig bonus. Vi skal bare være i Kristiansand noen dager til, men har planer om å spise litt mer her før vi drar. Så godt var det!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Marianne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2020

Hei Marianne,
Tusen takk for besøket, og for mange fine ord. Velkommen igjen ved neste besøk i Kristiansand.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Smag & Behag Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Smag & Behag Kristiansand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din