“Kvalitetsmat”

Smag & Behag Kristiansand
Vurdert som nr. 9 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Endelig en ny restaurant i Kristiansand som har fokus på god mat og drikke. Det er dessverre få kvalitetsrestauranter i byen så dette er en positiv tilvekst.

Smakfult og kreativt med en velfylt vinkjeller.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, tomvidarl
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2020

Hei Tom-Vidar,

Takk for det, hyggelig å høre!

Anmeldt 5. september 2020

Vi har spist på de fleste restaurantene i Kristiansand, som tilbyr mat av høy klasse. Dette må for tiden være den beste - ihvertfall etter vår mening.
Fullt hus, kule lokaler, hyggelig betjening og kanongod mat med flittig bruk av lokale råvarer. Når i tillegg prisen er riktig på både 5-retter og vin...ja da er det ikke mye å sette fingeren på.
Første gangen vi var der, bestilte vi 5 fetteren og vinpakke. Mat og vin var helt fantastisk. Skal vi utsette noe, var de litt "kjipe" på mengde vin - og i tillegg fikk vi ikke dessertvin i vinpakken. Det er litt rart. Bestiller man 5 retter, forventer jeg 5 viner.
Neste gang vi besøkte restauranten tok vi igjen 5-retteren, men bestilte vin etter anbefaling av servitøren. Han anbefalte gode viner, men ikke "overkill", slik vi noen ganger har opplevd i byens konkurrerende restauranter.
Dette var rett og slett et himmelsk måltid, og vi kunne selv justere mengden vin. En helt fantastisk kveld.
Fortsetter de slik - med god mat og drikke, til overkommelige priser - er jeg sikker på suksessen fortsetter. Kjempebra med en slik restaurant i byen!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Reisemannen1975

Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss en så utfyllende tilbakemelding, dette tar vi med oss videre. Veldig hyggelig å høre at dere har hatt flere fine opplevelser hos oss, velkommen igjen!

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Lunch på Smag & Behag var en gastronomisk opplevelse. Alt var perfekt, fra måten vi ble møtt på da vi kom, til alt vi ble servert. Hver bit med mat, hver sip av den anbefalte vinen, var en nytelse. Og for noen omgivelser!!Terningkast 6. Her skal vi tilbake!!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Kjell E
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 8. august 2020

Smak & Behag anbefales på det varmeste. Skal du ha middag prøv 5 retteren! Fantastiske lokale råvarer som blir til de beste retter appokangert med nydelig vin. Fortreffelig service får du også!

1  Takk, Roald Aleksande... M
Margrethe_SV, Salgssjef på Smag & Behag Kristiansand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2020

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og for at du tar deg tid til å dele din opplevelse. Velkommen igjen!

Anmeldt 7. august 2020

Her får du matopplevelser og hyggelig stemning i et meget stilig lokale. Anbefaler dagens femretters med vinmeny. De som jobber der har god kunnskap om mat og drikke. Menyen forandres ofte, og det meste av det du får består av lokale råvarer. Restauranten har uten tvil en av Norges mest spennende vinkjellere.

2  Takk, Bjom22

Tusen takk for besøk og hyggelig tilbakemelding!

Reisende som så på Smag & Behag Kristiansand, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Smag & Behag Kristiansand? Del dine erfaringer!