Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt, men ikke fabelaktig ”
Anmeldelse av Hos Moi

Hos Moi
Vurdert som nr. 39 av 154 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord ett par dager i forveien og var ingen problem å få bord. Vi bestilte syv retter med vinpakke, og det leverte helt greit.
Vil trekke fram vinen først som var meget godt, og passet godt til all maten som ble servert. Men følte man druknet litt i hvitvin, og noe av det jeg liker best er å bli overrasket med rødvin til fisk feks. Her var det få overraskelser selvom det ikke var noe å utsette på vinen.
Maten var god, men ikke det vi forventet når prisklassen er i øvre sikte.
Vil trekke fram kamskjellet, langen og kjøttretten som meget god, resten var helt greit. Savnet definitivt små hvileretter, noe som alltid er på slike plasser.
Servicen var god, men kan også bli bedre. Vi fikk ikke noe å drikke før etter 20 minutter og da var restauranten halv full. Vannet kom ikke før vi etterlyste det, rydding av bordet tok tid og det ble presentert feil informasjon om osten på ostetallerken.
Alt i alt var det e godt måltid, men prisen sto ikke i stil til resten.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, CathrineNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 31 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Glad for at moi og gjengen fortsatt leverer førsteklasses service og mat. Respekt :)
Og ja, jeg er oppdatert på det nye i krs.

Dato for besøk: august 2020
Takk, eindridelauritzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Vi var 6 stk. Maten smakte godt og vinen var god, men dårlig service. Vi bestilte glass med hvitvin og det varierte hvor mye vi fikk i glassene våre. Når vi bestiller Chablis til 180 kr pr glass bør de passe på at alle får like mye. Eller like lite. Utrolig at det går an å ta så mye for så lite. Det bør opplyses i menyen hvor mye vin man får for 180 kr.
Generelt dårlig oppfølging underveis i måltidet.
Anbefaler heller et av de fantastiske stedene i sentrum.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ElisabethT364
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord 1 mnd før på nett og spurte om å få sitte ute, da vi kom fikk vi utdelt et lite bord inne rett ved inngangen til toalettet. Bestilte en GT som smakte vann, burgeren var steinhard og salaten råtten, slapp å betale for den da vi endelig fikk litt attention fra en servitør, stive priser

Dato for besøk: august 2020
Takk, henrietteelisabetha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Andre besøk denne sommeren. Fantastisk beliggenhet, utrolig hyggelig og kompetent personale. Og....mat av ypperste klasse! Fysen på lunsj? Blåskjell asian-style, med dirty fries. Store generøse porsjoner og smaker på utsiden av vett og forstand. Ventemat? Jadda, glem sure baguetter og hvitløkssmør, her får du hjemmelagede flatbrød, ramsløksmør og noen bittesmå pannekaker med en slags paté av fersk makrell. Helt himmelsk!
Takk til Trond og gjengen, vi har vært på Bølgen & Moi mange ganger før, og det har vært bra. Men Hos Moi er faktisk enda bedre. Vi ses igjen snart!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hans F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Moi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Moi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din