“Absolutt verd pengene”
Anmeldelse av Hos Moi

Hos Moi
Vurdert som nr. 35 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 2. september 2020

Nydelig mat, ok service. De kunne vært mere på. Glemte vann, og å gi oss tilbakemelding på spørsmål ifht maten. Presenterte rettene godt, hvitvinen var nydelig. Rødvinen ok.

Dato for besøk: september 2020
Takk, annechrholstm

Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Stedet ligger idyllisk til, meget god mat, og vi ble servert av kanskje vår hyggeligste og mest serviceinnstilte servitør vi har opplevd - Maren.
Hun var meget dyktig, så når vi kommer tilbake, så håper vi hun er tilstedet. -anbefales på det høyeste

Dato for besøk: september 2020
Takk, Sebastian1808
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord ett par dager i forveien og var ingen problem å få bord. Vi bestilte syv retter med vinpakke, og det leverte helt greit.
Vil trekke fram vinen først som var meget godt, og passet godt til all maten som ble servert. Men følte man druknet litt i hvitvin, og noe av det jeg liker best er å bli overrasket med rødvin til fisk feks. Her var det få overraskelser selvom det ikke var noe å utsette på vinen.
Maten var god, men ikke det vi forventet når prisklassen er i øvre sikte.
Vil trekke fram kamskjellet, langen og kjøttretten som meget god, resten var helt greit. Savnet definitivt små hvileretter, noe som alltid er på slike plasser.
Servicen var god, men kan også bli bedre. Vi fikk ikke noe å drikke før etter 20 minutter og da var restauranten halv full. Vannet kom ikke før vi etterlyste det, rydding av bordet tok tid og det ble presentert feil informasjon om osten på ostetallerken.
Alt i alt var det e godt måltid, men prisen sto ikke i stil til resten.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, CathrineNor
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Glad for at moi og gjengen fortsatt leverer førsteklasses service og mat. Respekt :)
Og ja, jeg er oppdatert på det nye i krs.

Dato for besøk: august 2020
Takk, eindridelauritzen
Anmeldt 2. august 2020

Vi var 6 stk. Maten smakte godt og vinen var god, men dårlig service. Vi bestilte glass med hvitvin og det varierte hvor mye vi fikk i glassene våre. Når vi bestiller Chablis til 180 kr pr glass bør de passe på at alle får like mye. Eller like lite. Utrolig at det går an å ta så mye for så lite. Det bør opplyses i menyen hvor mye vin man får for 180 kr.
Generelt dårlig oppfølging underveis i måltidet.
Anbefaler heller et av de fantastiske stedene i sentrum.

Takk, ElisabethT364

Reisende som så på Hos Moi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Hos Moi? Del dine erfaringer!