Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spennede og gode smaker”
Anmeldelse av Hos Moi

Hos Moi
Vurdert som nr. 39 av 154 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Endelig var Trond tilbake. Byen hadde vært fattigere uten Hos Moi.
Nydelig mat satt sammen som smaksmenyer med vinpakker. Javel, så koster det litt, men det er det verdt.
Kreative retter med ingredienser fra egen hage, lokale leverandører og fokus på sesongens råvarer.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tomvidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 31 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2020

Nydelig mat, ok service. De kunne vært mere på. Glemte vann, og å gi oss tilbakemelding på spørsmål ifht maten. Presenterte rettene godt, hvitvinen var nydelig. Rødvinen ok.

Dato for besøk: september 2020
Takk, annechrholstm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Stedet ligger idyllisk til, meget god mat, og vi ble servert av kanskje vår hyggeligste og mest serviceinnstilte servitør vi har opplevd - Maren.
Hun var meget dyktig, så når vi kommer tilbake, så håper vi hun er tilstedet. -anbefales på det høyeste

Dato for besøk: september 2020
Takk, Sebastian1808
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord ett par dager i forveien og var ingen problem å få bord. Vi bestilte syv retter med vinpakke, og det leverte helt greit.
Vil trekke fram vinen først som var meget godt, og passet godt til all maten som ble servert. Men følte man druknet litt i hvitvin, og noe av det jeg liker best er å bli overrasket med rødvin til fisk feks. Her var det få overraskelser selvom det ikke var noe å utsette på vinen.
Maten var god, men ikke det vi forventet når prisklassen er i øvre sikte.
Vil trekke fram kamskjellet, langen og kjøttretten som meget god, resten var helt greit. Savnet definitivt små hvileretter, noe som alltid er på slike plasser.
Servicen var god, men kan også bli bedre. Vi fikk ikke noe å drikke før etter 20 minutter og da var restauranten halv full. Vannet kom ikke før vi etterlyste det, rydding av bordet tok tid og det ble presentert feil informasjon om osten på ostetallerken.
Alt i alt var det e godt måltid, men prisen sto ikke i stil til resten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CathrineNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Glad for at moi og gjengen fortsatt leverer førsteklasses service og mat. Respekt :)
Og ja, jeg er oppdatert på det nye i krs.

Dato for besøk: august 2020
Takk, eindridelauritzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hos Moi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Hos Moi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din