“Fantastisk mat og topp service! 🤗”
Anmeldelse av Hos Moi

Hos Moi
Vurdert som nr. 36 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Maten var helt utsøkt, servicen og de ansatte vennlige og veldig flinke, og atmosfæren var helt topp!

Tusen takk, vi kommer gjerne tilbake igjen.

Takk, Tom S

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Svært god mat og vin. Vi valgte 5 retter med vinpakke. Det hele startet bra, men når innehaveren gjorde sin entre ble alle andre enn hans venner glemt. Det ble venting på vin og mat. Dessverre ble dette en dårlig totalopplevelse.

3  Takk, Sigbjørn R
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Har tapt seg betraktelig siden juli 2021 mht mat og service. Kelner var sarkastisk/kunnskapsløs når vi bestilte, og det var ingen oppfølging under måltidet. Blåskjellene var B-vare (veldig små og noen uåpnede) og salatenretten smakte som om den var tilberedt i går. Coctails var gode. Beliggenheten og utsikt fra sjørekken er fortsatt den beste.

2  Takk, Bjarte H
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en veldig stor skuffelse. Har vært her tidligere da har servicen og maten vært svært bra. Nå var servicen fraværende. Maten vi fikk var først servert kaldt, deretter var maten tørr og uspiselig. Anbefales absolutt ikke med mindre du vil betale Michelinpriser for dårligere enn Egon kvalitet!!

1  Takk, 490joachims
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Måtte vente lenge på å komme inn selv om bord var bestilt.Dårlig service & smakløs mat.Urutinerte servitører uten det lille ekstra.Man fikk feks ikke tilbud om å velge vin eller smake på vinen..ingen oppfølgning under måltidet. Servitørene kunne lite om maten, måtte bruke jukselapp. Dagens kjøtt som var en dyr rett hadde intet tilbehør. Styr unna. Eller velg fries de kan kanskje spises

1  Takk, ankilie

Reisende som så på Hos Moi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Hos Moi? Del dine erfaringer!