Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Rita W.
3,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 077
  • Expedia.com
    kr 2 077
  • StayForLong
    kr 1 985
  • Hotels.com
    kr 2 077
0.9 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Møterom med utstyr
kr 1 299
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 299
  • Priceline
  • eDreams
    kr 1 299
0.1 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
kr 1 256
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Vio.com
  • Agoda.com
    kr 1 256
0.6 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 488
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 488
  • Vio.com
5.2 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 523
  • Hotels.com
    kr 1 523
  • Strawberry Hotels
    kr 1 638
0.1 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 657
  • Strawberry Hotels
    kr 1 875
  • Hotels.com
    kr 1 650
0.3 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 432
  • Hotels.com
    kr 1 665
  • Priceline
0.4 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 1 299
  • ZenHotels.com
    kr 1 299
  • Vio.com
0.1 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 816
  • Hotels.com
    kr 1 864
  • Priceline
0.8 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 922
  • Booking.com
9.8 km fra Thon Hotel Kristiansand
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (329)
Filtrer anmeldelser
329 resultater
Vurdering fra reisende
65
84
109
41
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
65
84
109
41
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 329 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Skulle ha fem dager i Kristiansand. Comfort og Scandic opplyser at hotellene har tilgang på parkering mot avgift, mens Thon skriver kun «parkering» som en del av fasilitetene, uten å nevne avgift. I og med at de tre hotellene er jevne på pris, tenker jeg derfor at jeg vil spare minst en tusenlapp på å velge Thon. Ved ankomst viser det seg at det er avgift her også.
Service fra resepsjonistene er god. God frokost serveres på Egon i samme bygg. Her har de gjort det beste ut av begrensningene som smittevernreglene gir. Trangt familierom, og dårlig renhold. Velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i 2 netter ifm ferie i Kristiansand. Hadde booket et litt større rom og det hadde god plass, men var litt slitt selv om det er oppusset noe. Pluss for vifte på rommet i varmen (den var litt på halv 12, men 13-åringen i familien fikset den så den ikke veltet) og veranda. Tv'en ved sengene virket ikke, vi klaget ikke da vi ikke satt mye inne og så TV, og det var en TV til på rommet. Barna skulle gjerne hatt en pute til hver i sovesofaen, men syns den var god å ligge i. Da rommet ble ryddet etter første natt, så ble håndklærne fjernet selv om de hang opp, og det ble kun lagt inn 3 nye istedet for 4.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, toneogwilsonvargas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to flotte døgn på hotellet. Hele hotellet var nyoppussa, fine rom med gode senger.
Parkeringshus i nærheten gjorde det ‘og enkelt å ha med bil.
De ansatte var hyggelige og imøtekommende.
Til tross for restriksjoner var frokosten god.
Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eliaks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2020

Parkeringen til hotellet er en katastrofe!! jeg registrerte bilen slik automaten ba meg om ,men fikk likevel bot. flere andre gjester fikk bot samme dag som oss. Selvfølgelig sier hotellet at de ikke har noe med dette å gjøre. Anbefaler derfor alle andre hotell enn dette hvis du ikke vil betale 600 kr for parkeringen da...

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 505r_nnaugs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2020

Hotellet trenger oppussing. Det virket trangt på badet, toa var plassert slik at jeg måtte sette meg ned sidelengs for så dreie slit at jeg satt rett. Da var knærne i veggen. Dette holder ikke i 2020. Frokosten ble ok etter forholdene (covid-19), men her tror jeg smitten gjør at hotellet tjener mer en normalt på frokosten. Dette gjelder alle hotellene vi besøkte i juli 2020
Personalet var veldig hyggelige som alltid på Thon Hotels. Dersom jeg kommer til å bo på Thon Hotels Kristiansand vil jeg nok oppgradere rommet.

Romtips: Det var stille over hele hotellet selv om det er midt i byen
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, HenriksenBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser