Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 156
PricelineUSD 156
Hotels.comUSD 147
eDreamsUSD 156
TravelocityUSD 147
CheapTicketsUSD 147
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
55
78
92
31
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
78
92
31
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 279 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bra beliggenhet,men rommet kunne trengt en oppgradering.Badet var også veldig lite.
Lite parkerings plasser og veldig trangt.
Skuffet over hotell frokosten ,lite utvalg og ingen kaffemaskin .
Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rita_Watt-74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Skulle ha fem dager i Kristiansand. Comfort og Scandic opplyser at hotellene har tilgang på parkering mot avgift, mens Thon skriver kun «parkering» som en del av fasilitetene, uten å nevne avgift. I og med at de tre hotellene er jevne på pris, tenker jeg derfor at jeg vil spare minst en tusenlapp på å velge Thon. Ved ankomst viser det seg at det er avgift her også.
Service fra resepsjonistene er god. God frokost serveres på Egon i samme bygg. Her har de gjort det beste ut av begrensningene som smittevernreglene gir. Trangt familierom, og dårlig renhold. Velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i 2 netter ifm ferie i Kristiansand. Hadde booket et litt større rom og det hadde god plass, men var litt slitt selv om det er oppusset noe. Pluss for vifte på rommet i varmen (den var litt på halv 12, men 13-åringen i familien fikset den så den ikke veltet) og veranda. Tv'en ved sengene virket ikke, vi klaget ikke da vi ikke satt mye inne og så TV, og det var en TV til på rommet. Barna skulle gjerne hatt en pute til hver i sovesofaen, men syns den var god å ligge i. Da rommet ble ryddet etter første natt, så ble håndklærne fjernet selv om de hang opp, og det ble kun lagt inn 3 nye istedet for 4.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, toneogwilsonvargas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to flotte døgn på hotellet. Hele hotellet var nyoppussa, fine rom med gode senger.
Parkeringshus i nærheten gjorde det ‘og enkelt å ha med bil.
De ansatte var hyggelige og imøtekommende.
Til tross for restriksjoner var frokosten god.
Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eliaks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Parkeringen til hotellet er en katastrofe!! jeg registrerte bilen slik automaten ba meg om ,men fikk likevel bot. flere andre gjester fikk bot samme dag som oss. Selvfølgelig sier hotellet at de ikke har noe med dette å gjøre. Anbefaler derfor alle andre hotell enn dette hvis du ikke vil betale 600 kr for parkeringen da...

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, 505r_nnaugs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser