Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 151
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Booking.com
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Agoda.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Hotels.com
PricelineUSD 147
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (299)
Filtrer anmeldelser
299 resultater
Vurdering fra reisende
59
81
97
34
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
81
97
34
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 299 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Et hotell som kunne hatt godt av en oppgradering. Rommene er rimelig standard. Frokosten serveres på Egon, langt i fra den største opplevelsen man kan ha (forbehold om at det var corona-restriksjoner).

Ellers svært sentralt og ok parkering i samme hus.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Syk02jcb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bra beliggenhet,men rommet kunne trengt en oppgradering.Badet var også veldig lite.
Lite parkerings plasser og veldig trangt.
Skuffet over hotell frokosten ,lite utvalg og ingen kaffemaskin .
Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rita_Watt-74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Skulle ha fem dager i Kristiansand. Comfort og Scandic opplyser at hotellene har tilgang på parkering mot avgift, mens Thon skriver kun «parkering» som en del av fasilitetene, uten å nevne avgift. I og med at de tre hotellene er jevne på pris, tenker jeg derfor at jeg vil spare minst en tusenlapp på å velge Thon. Ved ankomst viser det seg at det er avgift her også.
Service fra resepsjonistene er god. God frokost serveres på Egon i samme bygg. Her har de gjort det beste ut av begrensningene som smittevernreglene gir. Trangt familierom, og dårlig renhold. Velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i 2 netter ifm ferie i Kristiansand. Hadde booket et litt større rom og det hadde god plass, men var litt slitt selv om det er oppusset noe. Pluss for vifte på rommet i varmen (den var litt på halv 12, men 13-åringen i familien fikset den så den ikke veltet) og veranda. Tv'en ved sengene virket ikke, vi klaget ikke da vi ikke satt mye inne og så TV, og det var en TV til på rommet. Barna skulle gjerne hatt en pute til hver i sovesofaen, men syns den var god å ligge i. Da rommet ble ryddet etter første natt, så ble håndklærne fjernet selv om de hang opp, og det ble kun lagt inn 3 nye istedet for 4.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, toneogwilsonvargas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to flotte døgn på hotellet. Hele hotellet var nyoppussa, fine rom med gode senger.
Parkeringshus i nærheten gjorde det ‘og enkelt å ha med bil.
De ansatte var hyggelige og imøtekommende.
Til tross for restriksjoner var frokosten god.
Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eliaks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser