Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Priceline
USD 170
USD 141
Vis tilbud
Hotels.comUSD 154
eDreamsUSD 154
Trip.comUSD 170
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (273)
Filtrer anmeldelser
273 resultater
Vurdering fra reisende
54
77
92
29
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
77
92
29
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 273 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom på kvelden til Thon Hotel Kristiansand, hadde vært i dyreparken før vi sjekket inn. Det var ingen tilhørende parkering, men heldigvis kom vi lørdagskveld så vi fant en gratisparkering. Etter innsjekk spurte vi resepsjonisten om det var et senter i nærheten. Hun smilte og sa at Sanden var åpent til 20.Hun måtte ha glemt at det var lørdag, for når vi stod utenfor dørene var det stengt (18.00). Det var kø i 2 timer for å komme inn på hotellrestauranten, så vi gikk ned gaten og fant en kafe. Hotellrommet var delvis møblert, slitt bad og utsikt ut mot et nedbrent hus og et måsereir. Heldigvis var det bare en natt. Vi spiste en tørr brødskive med gulost, fylte kaffekoppene med sur kaffe og kjørte videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elir746
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dette er nok noe av det dårligste man finner i prisklassen. Begynner med det som er bra. Beliggenheten er super med kort vei til det meste. Billig parkering like ved i Slottet parkering. Hotellet fremstår som lett slitt og delvis nyovermalt med moderne/nye innslag. Sengene er små og grusomme. Badet er "interessant" innredet slik at man må dukke inn og ut av dusjen og sitte på skrå på toalettet. Ellers er det en flora av bakterier i dysjen (rødfarge) og råte i listverk. Frokosten er av det enkle slaget. Finn et annet hotell..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, FrodeI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Et hotell som kunne hatt godt av en oppgradering. Rommene er rimelig standard. Frokosten serveres på Egon, langt i fra den største opplevelsen man kan ha (forbehold om at det var corona-restriksjoner).

Ellers svært sentralt og ok parkering i samme hus.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Syk02jcb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bra beliggenhet,men rommet kunne trengt en oppgradering.Badet var også veldig lite.
Lite parkerings plasser og veldig trangt.
Skuffet over hotell frokosten ,lite utvalg og ingen kaffemaskin .
Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rita_Watt-74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Skulle ha fem dager i Kristiansand. Comfort og Scandic opplyser at hotellene har tilgang på parkering mot avgift, mens Thon skriver kun «parkering» som en del av fasilitetene, uten å nevne avgift. I og med at de tre hotellene er jevne på pris, tenker jeg derfor at jeg vil spare minst en tusenlapp på å velge Thon. Ved ankomst viser det seg at det er avgift her også.
Service fra resepsjonistene er god. God frokost serveres på Egon i samme bygg. Her har de gjort det beste ut av begrensningene som smittevernreglene gir. Trangt familierom, og dårlig renhold. Velger et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser