Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Hotels.com
USD 162
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.10.21
PricelineUSD 161
eDreamsUSD 153
TravelocityUSD 162
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
55
78
92
31
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
78
92
31
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 279 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020

Ved innsjekking fikk ikke familien samme rom. Ble splittet på to forskjellige rom. Etter at vi var etablert på rommene sp kommer det en vasker å låser opp det ene rommet for at to andre skulle ha det. Virker som om de ikke har kontroll på hvilke rom de leier ut eller. Elendig. Kommer ikke til å anbefalle dette hotellet til noen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, trondm262
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet i øverst i gågata.
Hyggelig service.
Ikke så moderne hotell, og en litt trist opplevelse fra resepsjon til heis/trapp og gang til rommet.

Rommet standard 2-mannsrom.
Badet og spesielt dusjhjørne kunne trengt oppgradering. Dusjhjørne var møkkete.

Alvorlige brudd på Covid-19 regler ved frokosten er det som trekker mest ned. Gammel sliten Egon restaurant er frokost plassen for hotellet. Trangt, dårlig renhold og null overhold til «hold avstand» regelen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, 200perarnen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Turen vår startet ikke så godt da vi kjørte inn i parkeringshuset, vi leitet etter lader til bilen og kjørte først opp i parkeringshuset. Vi kjørte helt inn, og det var utrolig trangt, faktisk trangeste parkeringshuset jeg noen gang har vært inne i.
El-bil laderen var i kjelleren, det er informasjon jeg skulle ønske vi hadde så vi hadde sluppet opp på taket.

Resepsjonen var fresh, og rommene var også allrighte. Men jeg syntes badet bar preg av slitasje. Doringen passet ikke til doen (satt helt skjevt på), dusjdøren har også sett sine bedre dager, og de ansatte hadde ikke engang giddi og satt på "såpedispenser lokkene" rett. Det betyr ingenting for bruken, men gir et dårligere inntrykk.

Første dagen var jeg fornøyd med frokosten, men dag 2 når jeg skulle spise speilegg med bacon, var egget helt tørket ut. Eggene gikk dessverre derfor tilbake uten å bli spist.

+ antibac mange steder

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Vibeke E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom på kvelden til Thon Hotel Kristiansand, hadde vært i dyreparken før vi sjekket inn. Det var ingen tilhørende parkering, men heldigvis kom vi lørdagskveld så vi fant en gratisparkering. Etter innsjekk spurte vi resepsjonisten om det var et senter i nærheten. Hun smilte og sa at Sanden var åpent til 20.Hun måtte ha glemt at det var lørdag, for når vi stod utenfor dørene var det stengt (18.00). Det var kø i 2 timer for å komme inn på hotellrestauranten, så vi gikk ned gaten og fant en kafe. Hotellrommet var delvis møblert, slitt bad og utsikt ut mot et nedbrent hus og et måsereir. Heldigvis var det bare en natt. Vi spiste en tørr brødskive med gulost, fylte kaffekoppene med sur kaffe og kjørte videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, elir746
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dette er nok noe av det dårligste man finner i prisklassen. Begynner med det som er bra. Beliggenheten er super med kort vei til det meste. Billig parkering like ved i Slottet parkering. Hotellet fremstår som lett slitt og delvis nyovermalt med moderne/nye innslag. Sengene er små og grusomme. Badet er "interessant" innredet slik at man må dukke inn og ut av dusjen og sitte på skrå på toalettet. Ellers er det en flora av bakterier i dysjen (rødfarge) og råte i listverk. Frokosten er av det enkle slaget. Finn et annet hotell..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, FrodeI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser