Kire
9.8 km fra Thon Hotel Kristiansand
0.3 km fra Thon Hotel Kristiansand
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 9. august 2020

Ved innsjekking fikk ikke familien samme rom. Ble splittet på to forskjellige rom. Etter at vi var etablert på rommene sp kommer det en vasker å låser opp det ene rommet for at to andre skulle ha det. Virker som om de ikke har kontroll på hvilke rom de leier ut eller. Elendig. Kommer ikke til å anbefalle dette hotellet til noen.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, trondm262
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet i øverst i gågata.
Hyggelig service.
Ikke så moderne hotell, og en litt trist opplevelse fra resepsjon til heis/trapp og gang til rommet.

Rommet standard 2-mannsrom.
Badet og spesielt dusjhjørne kunne trengt oppgradering. Dusjhjørne var møkkete.

Alvorlige brudd på Covid-19 regler ved frokosten er det som trekker mest ned. Gammel sliten Egon restaurant er frokost plassen for hotellet. Trangt, dårlig renhold og null overhold til «hold avstand» regelen.

Takk, 200perarnen
Anmeldt 28. juli 2020

Turen vår startet ikke så godt da vi kjørte inn i parkeringshuset, vi leitet etter lader til bilen og kjørte først opp i parkeringshuset. Vi kjørte helt inn, og det var utrolig trangt, faktisk trangeste parkeringshuset jeg noen gang har vært inne i.
El-bil laderen var i kjelleren, det er informasjon jeg skulle ønske vi hadde så vi hadde sluppet opp på taket.

Resepsjonen var fresh, og rommene var også allrighte. Men jeg syntes badet bar preg av slitasje. Doringen passet ikke til doen (satt helt skjevt på), dusjdøren har også sett sine bedre dager, og de ansatte hadde ikke engang giddi og satt på "såpedispenser lokkene" rett. Det betyr ingenting for bruken, men gir et dårligere inntrykk.

Første dagen var jeg fornøyd med frokosten, men dag 2 når jeg skulle spise speilegg med bacon, var egget helt tørket ut. Eggene gikk dessverre derfor tilbake uten å bli spist.

+ antibac mange steder

Takk, Vibeke E
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom på kvelden til Thon Hotel Kristiansand, hadde vært i dyreparken før vi sjekket inn. Det var ingen tilhørende parkering, men heldigvis kom vi lørdagskveld så vi fant en gratisparkering. Etter innsjekk spurte vi resepsjonisten om det var et senter i nærheten. Hun smilte og sa at Sanden var åpent til 20.Hun måtte ha glemt at det var lørdag, for når vi stod utenfor dørene var det stengt (18.00). Det var kø i 2 timer for å komme inn på hotellrestauranten, så vi gikk ned gaten og fant en kafe. Hotellrommet var delvis møblert, slitt bad og utsikt ut mot et nedbrent hus og et måsereir. Heldigvis var det bare en natt. Vi spiste en tørr brødskive med gulost, fylte kaffekoppene med sur kaffe og kjørte videre.

1  Takk, Eli Marie R
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dette er nok noe av det dårligste man finner i prisklassen. Begynner med det som er bra. Beliggenheten er super med kort vei til det meste. Billig parkering like ved i Slottet parkering. Hotellet fremstår som lett slitt og delvis nyovermalt med moderne/nye innslag. Sengene er små og grusomme. Badet er "interessant" innredet slik at man må dukke inn og ut av dusjen og sitte på skrå på toalettet. Ellers er det en flora av bakterier i dysjen (rødfarge) og råte i listverk. Frokosten er av det enkle slaget. Finn et annet hotell..

2  Takk, FrodeI