Flekker på dører,hår i sengen,gul dusj full av gammel møkk,flekker andre steder og generelt VELDIG lite innbydende rom. Jeg og samboer tenkte først at vi skulle finne oss i dette. Nei sa jeg. Jeg har hatt bedre opplevelser på campingplasser enn dette.. vi gikk ned og klaget på rommet. Jeg sa ordrett rommet vårt er både møkkete og burde vært pusset opp for lenge siden ! Skjønner ikke at dere kan gi ett sånt rom til en forbruker.
Jeg forlanger ett nytt rom som er rent,helt og pent. (Det første rommet var full av merket og hakk overalt på veggene + det som nevnt over. Listene hang ikke engang på veggen !) Svaret jeg ble møtt med var: Jeg vet ikke om du vet det. Men det har vært korona pandemi så vi har ikke fått pusset opp.
Jeg svarte: Vet du hva. Det skal ikke gå utover meg som kunde/forbruker. Har du ett annet ledig rom?
Nei,det hadde ikke Thon hotell Kristiansand på ubestemt tid den dagen. Vi gikk ut ett par timer i mens, i påvente av ledig,vasket rom.
Kom tilbake igjen. Fikk ett ledig vasket rom.
Trodde vi.. da vi kom...Kom til Thon hotell City Kristiansand med god tro om at dette var en fin og ryddig hotell kjede. For å si det sånn, så dårlig renhold og slitne rom skal man lete lenge etter. Jeg tok bilder av rommet og ting som ikke var rent.
Kom tilbake igjen. Fikk ett ledig vasket rom.
Trodde vi.. da vi kom opp i rommet var det litt forbedring. Det var veldig lav budsjett pusset opp med vegg til vegg teppe og litt maling. Greit nok tenkte jeg. Åpnet døra til badet og der var det like møkkete. Rommet var LITT bedre men badet var ekkelt og flekker på håndklærne Igjen! Orker ikke å klage da vi allerede hadde brukt lang tid og skulle møte noen vedkjente i byen for middag. Jeg kommer aldri til å dra på Thon Hotell City Kristiansand, med den opplevelsen vi hadde.
Det hadde nesten hvert bedre å sovet i telt eller en hytte.Mer
Vis mindre