Kaha80
    10.5 km fra Thon Hotel Kristiansand
    9.8 km fra Thon Hotel Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 20. april 2023

Veldig fint og ryddig Hotel... Godt med frokost og deilig rom og seng.. stor og og mye plass i rommet . jeg synes de som jobbet der var veldig hyggelige og proffe og det er fint med kaffe og te og vann i Hotel lobbyen....

Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, Jack R
    Anmeldt 13. april 2023

Ved ankomst resepsjon ble vi stående og vente mens resepsjonist holdt på med å jobbe med arbeidsoppgaver ift klargjøring av rom på PC. Vi følte oss ikke sett og personal var tydelig stresset da vi ble sjekket inn. Da vi ankom rom, en voksen og et barn, så var det neste ikke mulig å komme inn på rom, for der var i tillegg til to senger satt opp en enkeltseng, selv om resepsjonist hadde spesifisert til oss ved innsjekk at vi fikk rom med to - 2- senger. Rommet var dessuten veldig kjølig. Ekstra seng ble fjernet da vi informerte resepsjon.
    Rommet var slitt, uten smart tv, kjøleskap og hadde et ukoselig preg. Var heødogvos en panelovn der som gjorde at vi fikk varme.
    Frokosten på hotellet har vi, ved tidligere opphold, hatt positiv erfaring med, men denne gange ble vi veldog skuffet. Utvalget var særdeles dårlig, og påfylling av mat gikk tregt. Personal var stresset og klarte heller ikke rydde unna etter gjestene.
    Neste tur til Kristiansand, så velger vi annet hotell.

Romtips: Finnes det andre muligheter, så velg dem!
    Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, PerM26
    Anmeldt 22. mars 2023 via mobile enheter

Bra hotell til en god pris. Sentral beliggenhet i nærheten av gågata. Litt enkel standard på rommene, men har det man trenger. Veldig god seng og gode puter.. God frokost med bra utvalg. Kaffemaskin og kjøleskap på rommet. Hadde rom mot trafikkert gate, men lite støy. Kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, AnneLineSa
    Anmeldt 14. mars 2023 via mobile enheter

På tide med en oppussing! Rimelig slitne og dårlig utstyrte rom. Dårlig seng, syltynne dyner eldgamle møbler og lamper. Blir nok siste gang her.
    Ok frokost.

Hyggelig betjening og grei beliggenhet , men totalinntrykket holder ikke mål.

Cc

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, 797mortens
    Anmeldt 16. desember 2022 via mobile enheter

Atter en gang tilbake til mitt "andre hjem". Dette hotellet har alt jeg ønsker meg! Topp beliggenhet, rolig, men likevel meget sentralt ved byens paradegate, og andre plasser man vil besøke. Superhyggelig betjening, rolig & god atmosfære, og ikke minst "rommet mitt", med utsikt over havnen og innseilingen til byen. En fantastisk terrasse, med flere sittegrupper ( som desverre ikke ble benyttet denne gang, vinterkulda...)
    Dette er et hotell jeg absolutt vil anbefale, både til single, som meg, og til par & familier. Jeg kommer tilbake, garantert!

Dato for oppholdet: desember 2022
    Takk, Z7772HYrenatek