Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et absolutt høydepunkt”
Anmeldelse av The Royal Corner

The Royal Corner
Vurdert som nr. 38 av 163 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Det var et absolutt høydepunkt i sommer å spise i de lune og sjelfulle lokalene på Royal Corner, ikke minst en nydelig opplevelse! Maten var fortreffelig og potetene var bravas. Meze sharing var 10/10. Rikelig med mat og herlig ruccolasalat!! Knips knips! Hummusen gikk rett ned mmmmmmm! Brødet var knas og betjeningen var stas! Maten kom i vakre skåler! Veldig fint service og nydelig servitrise (Lise)! En fornøyelig eftermiddag på Royal corner!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, MariaL9520
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 17 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Biffen var utrolig god, det samme med kyllingen, her kommer vi igjen, rask servering og oppmerksomme ansatte.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 792bj_rgf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte Tomahawk og Biff ytrefilet, ble tatt godt i mot av hyggelig og service innstilt betjening. Maten var helt fantastisk og gode porsjoner med nydelig tilbehør til fornuftig priser. Dette blir fort en ny favoritt resturant for vår del. Sving innom og nyt et bedre måltid

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 880fredrikd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Det dukker hele tiden opp nye restauranter i bye, med mere eller mindre hell. Dette var første gang vi besøkte stedet, til lunch. Vi valgte å prøve oss på mezes for 4. vi har spiste dette en rekke ganger i middelhavsområdet. Maten var fantastisk god. Frisk, delikat og smakfull. Fantastisk dessert - dumping med valnøtt fyll, is og frukt. Og på toppen av dette: en meget behagelig og koselig servitør. Vi kommer igjen og da til full middag. Holder dere dette nivået må det bli suksess. Takk!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, henrikearles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Helt super service. Mat og drikke var himmelsk. Servitøren var hyggelig og serviceinnstilt og gav det lille ekstra. Meze var helt fantastisk

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 331jeanetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Royal Corner, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i The Royal Corner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.