Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferske råvarer, men det smakte som mat fra glass og butikk nan,”
Anmeldelse av Curry Curry Byhaven

Curry Curry Byhaven
Vurdert som nr. 79 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 59 - USD 199
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2021

Kjøp heller mat fra ocean tandori eller mother india.
Ferske råvarer, men det smakte som mat fra glass og butikk nan,

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kevbir85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 16 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat ble litt bekymret av tidligere anmeldelser men det var bra mat og hyggelige ansatte. Lå bra til i sentrum i tillegg.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Curiosity57011172530
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2021

Bestilte Chicken Satay- god smak, men litt tam peanuttsaus. Tikka Masala og Korma gode smaker. Garlic Nan brød og Peshaweri nan- ikke godt i det hele tatt, måtte kaste det. Lite smak, deigete og rosinene var smørt på toppen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Kine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2021

Super, enkel og rask bestillings- og henteordning! God Butter Chicken. Merkelig konsistens på nanbrødet, ikke luftig som vi er vant til andre steder med indisk mat. Minnet mer om konsistens på litt seig pizzabunn. Det ødelegger helhetsopplevelsen av måltidet.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, A3Mom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mai 2021 via mobile enheter

Bestilte både indiske og thairetter. Jeg personlig bestilte en garlic tikka og et peshwari nan. Garlic tikka var tydelig uten en særlig marinade og dette påvirket selvsagt smaken. På den andre siden fikk jeg smakt litt hvitøk av kyllingen. Viktig å notere at denne er mild selv om det sto «hot»!? Man ser også tydelig at den ikke er laget fra en tandoorovn noe som er veldig rart grunnet det skal være indiskt. Man kan sammenligne det med at italienere skal lage italiensk pizza i en vanelig norsk ovn istedenfor steinovn. Videre, var ikke garlic tikka-en uten saus?! Første gang i livet mitt at jeg har spist en indisk rett uten saus. Dette gjorde maten selvsagt tam og tørr.

Peshwari nanet var rett og slett håpløst, tydelig at den ikke er lagd i tandoorovn og den er hard og tynn istedenfor myk og luftig. Inneholdet inni peshwari nanen er derimot bra.
Jeg spiste også en vårrull som følget mitt hadet bestilit og den var god, uten en saus eller lignende da. Følget mitt var fornøyd med sine thairetter.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, MasterChef-8993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Curry Curry Byhaven, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Curry Curry Byhaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.