Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 136
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Hotels.com
USD 128
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
TravelocityUSD 128
PricelineUSD 136
Orbitz.comUSD 128
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (346)
Filtrer anmeldelser
346 resultater
Vurdering fra reisende
72
158
81
25
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
158
81
25
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 346 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2018

Hotellet er rent og hyggelig. Veldig hyggelig betjening. Kjempefornøyd med rommet! Litt vanskelig å finne frem i hotellet. Fint klassisk interiør. Frokosten var god. Rommet var velstelt, rent og fint. Rett og slett topp.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, OddGo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt i Kristiansand. Syns det Var rart at baren og "takterassen" stengte allerede kl 23. Rommene er litt gammeldagse, kjedelige og slitte men helt ålreit. Store rom og stort bad.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Simabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Elendig frokost, slitne rom og overfylte fellesarealer. Frokosten var verst. Ikke noe søtt, ikke lokalmat, lite hjemmelaget og lavprisprofil.
Stressa betjening, gardiner som hang løst og papir i stedet for vaskekluter på badet

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, sjur b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018

Hotellet ligger sentralt midt i byen med kort vei til det meste. Hotellet har en liten parkeringsplass i 2. etasje i hotellet. God frokost med stort utvalg. Det var kjøleskap (ikke minibar) og vannkoker med kaffe og te på rommet. Fint stort bad. Interiøret bærer litt preg av at det er noen år siden det ble pusset opp.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 165b_rds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Rommet var litt alderspreget og slitt, men det var skinnende rent og pent. Rommet var ganske stort og sengene var gode å sove i. Vi sov her en lørdag (natt til søndag) og det var ganske mye støy fra utelivet, heldigvis hadde vi ørepropper! De ansatte var serviceinstilte og frokosten var nydelig!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ewestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser