Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 171
Hotels.comUSD 171
eDreamsUSD 171
PricelineUSD 171
Orbitz.comUSD 171
CheapTicketsUSD 171
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (331)
Filtrer anmeldelser
332 resultater
Vurdering fra reisende
67
154
80
22
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
154
80
22
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 332 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020

Fint og moderne hotell med ypperlig beliggenhet. Ligger bare meter unna gågaten der du har haugevis med restauranter og butikker. Også kort vei til brygga.

Fine og rene rom, hyggelige ansatte og grei frokost.

Hadde vært enda bedre hvis rommet hadde hatt kjøleskap. Opplevde også litt dårlig med informasjon ved innsjekk, men ikke noe som påvirket oppholdet nevneverdig.
Frokosten var god, men sett opp mot frokost jeg har fått på andre Thon Hoteller, lå ikke frokosten her på samme nivå som de.

Fint med parkering tilknyttet hotellet, men kostbart. Kostet 250,- natten, og man kan finne annen døgnparkering til rundt 100,- andre steder i sentrum. Likevel veldig kjekt med parkering vegg i vegg med hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 20anettes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fint oppusset og stilig hotell. På rommet var alt rent -bortsett fra gulvet på badet. Der lå det hår, papirbiter og en brukt hårstrikk med masse hår i. EKKELT. Det er dessuten ikke kjøleskap på rommet, meget spesielt på et nyoppusset hotell, synes vi. Minimalistisk stil på rommet -kanskje litt for minimalistisk? Frokost var ok, men vi måtte ha klokken til å ringe tidlig, så det ikke var overfylt i frokostrestauranten. (Pga corona, da ønsker ikke vi være på overfylte plasser). Vi velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, gryo337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

hotellet hadde store fine rom, ligger mitt i kristiansand, fikk ikke testet frokosten da eg var ute på farten før den ble servert, parkering fåre går på et av p- husa i sentrum, bli å hyggelig resepsjonist

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Notvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2019

Et veldig greit sted å ha møter, julebord og lignende. Nå skal jo hoteller holde stengt et års tid eller mer for oppussing, forhåpentligvis kommer de tilbake med samme høye standard. Hyggelig personell og god mat i kaffeen. Jeg var der i forbindelse med et møte, og vurderer nå ikke rommene. Men der var veldig gode møtefasiliteter.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Service
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Sentralt hotel i Kristiansand med gåavstand til det meste, men med små rom som så absolutt hadde trengt en oppfriskning. Møblene på rommet var også veldig støvete. Mye støy fra gaten med åpent vindu, men ikke mye lyder kom inn med vinduet lukket.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Olav409
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser