Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 160
Hotels.comUSD 161
PricelineUSD 168
TravelocityUSD 161
eDreamsUSD 160
Orbitz.comUSD 161
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (341)
Filtrer anmeldelser
341 resultater
Vurdering fra reisende
70
158
81
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
158
81
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 341 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Ble svært hyggelig mottatt i resepsjonen (og i forkant på telefon). Fikk et stort og fint rom høyt oppe som nok var nyoppusset. Fine møbler og foreløpig ingen bilder på veggene. Vennlige og service innstilte medarbeidere under frokosten. Eneste minus var utvalget. Savnet stekt egg og poteter. Pluss for servering av kaffevarianter og for utdeling av munnbind. Kommer gjerne igjen.

Romtips: Reserver parkering før ankomst
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnitRasc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Flott hotell med fine rom. Veldig gode senger, bra frokostbuffet, fin og sentral beliggenhet. Pent dekorert resepsjons- og restaurantområde med kunst fra kjente norske gatekunstnere. Prisen for en natt var i stiveste laget, men er vel ikke annet å forvente midt i fellesferien. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Magnus L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Flott nytt hotell. Fikk dessverre ikke p plass på hotellet 1 natten, men reserverte og fikk plass natt nr 2. små rom, men rent og pent. AC og deilig temperatur. Gode senger. Det som trekker ned, er at vi ikke fikk noen såper og kremer på rommet. Heller ikke oppgradering, tross i at vi er Black Menber. Frokosten var helt grei, men her måtte vi faktisk betale kr 85.- for å smøre en skive vi skulle ha med på tur. Lite utvalg. Kaffen var sur.

Romtips: Besøk Baneheia
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, WencheR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Flott hotell med sentral beliggenhet i Kristiansand. Fint rom og bad. Enkel parkering i parkeringshus like ved. Flott frokost med rikelig utvalg. Meget hyggelig betjening og resepsjonister.
Litt stive rompriser på sommertid, men det er vel marked og etterspørsel som avgjør disse . . . .
Godt fornøyd med oppholdet vi.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, deRochlenge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Pass på å velg rom mot bakgården eller høyt oppe på framsiden, dersom du ikke liker festbråk fra nattklubben på andre siden av gaten der hovedinngangen er.
Bra hotell ellers. Parkering er dyrt, og du må nesten være tidlig ute dersom du skal få plass. Heldigvis ligger et P-hus ikke alt for langt unna. Men selv om DET også er dyrt, så er det ikke like dyrt som på hotellets parkering. Fordelen der, er at du kan kjøre inn og ut når det passer deg (dersom de ikke har solgt plassen din til noen andre da...)

Romtips: Se teksten i beskrivelsen.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Kingaero
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser