Lagre
Bra klatresenter

Bra service, rutene var gode og varierte, senteret var rent. Gode muligheter både for voksne og barn

Anmeldt 28. mai 2023
Julie A
På utkikk etter gode mestringsopplevelser?

Anmeldt 17. desember 2021
281kirstin

Anmeldt 17. desember 2021 via mobile enheter

Utrolig flott sted hvor hele familien får utfoldet seg! Her er stedet for gode mestringsopplevelser, uttesting av høydeskrekk og sosialt fellesskap. Det skrues stadig nye ruter, noe som gjør at det skapes rom for å prøve seg på nye utfordringer! Vi kommer igjen (nesten) hver lørdag!

Dato for opplevelse: desember 2021
1  Takk, 281kirstin
Anmeldt 9. desember 2021 via mobile enheter

Med 27 autobelay er det ingen problem å være en voksen med flere barn! Dette syns jeg er en stor fordel. Vi har kost oss på
Sørlandet klatresenter mange ganger.

Dato for opplevelse: november 2021
1  Takk, Kaja G
sorlandetklatresentr, Front Office Manager på Sørlandet Klatresenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2021

Takk Kaja, det var hyggelig å høre! Glad for at dere koste dere :) Hilsen, Sascha

Anmeldt 29. juni 2022

Dato for opplevelse: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com