Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fristende”

Dolly Dimple's Fiskebrygga
Vurdert som nr. 65 av 164 Restauranter i Kristiansand
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Når du er opptatt av en god kopp kaffi besøker du ihvertfall ikke Dolly Dimple på Fiskebrygga i Krs.
Oppi Pepsikopp halvfull og pisselunken
Vell et tilbud med tilhørende softis men dette holder ikke!

Dato for besøk: august 2021
Takk, nondallarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 63 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021

Ok pizza og beliggenhet men det var alt
Vi var en familie på 4 som hadde sett ett tilbud på Facebook på pizza , dette viste seg å kun være take away . Noe det absolutt ikke stod i annonsen
Vi bestilte en pizza til fullpris men ble trukket for 2 pizza selv om jeg reagerte på priser når jeg skulle betale .
Fikk aldri spørsmål om maten smakte eller om vi skulle ha noe mer å drikke
Måtte selv bestille i kassen da betjeningen aldri kom selv om det var lite kunder og nok med ansatte
Måtte selv opp å spørre etter tallerkner , krydder hadde de ikke :-(

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Anna R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 10 stk ute og skulle til tilbringe kvelden vår på Dolly med mat og drikke. Vi spurte om vi skulle bestille inne eller ved bordet og fikk da beskjed om at vi skulle bestille ved bordet. Etter vi satt oss ned gikk det 30 minutt før vi gikk inn og måtte spør om vi fikk lov å bestille noe drikke, svaret var da at de ventet fordi de trodde det kom flere. Etter maten var servert så vi aldri noe mer til servitrisen. Endte opp med å ta regningen og dra videre.

Maten var ok, servicen var ikke eksisterende. Så hit drar vi aldri igjen.

Skal sies at restauranten var nesten tom og de hvertfall var 7 stk på jobb, som bare surret rundt på kjøkkenet og ikke ønsket mer omsetning. Etter denne tiden med covid så skulle man tro at man ønsket all omsetning man kan få.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OnAir01822596766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Feiret barnebursdag i dag☺️fantastisk service, god mat og hyggelig betjening :) anbefales. Et sted vi kommer tilbake til

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Linda_Gentekos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2021

Kursavslutning med alle kursdeltagerne hvor vi opplevde flott service og god mat, fikk også smakebiter av andre ting på menyen som en ekstra service - tusen takk :-)

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, N3741ESmarianned
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dolly Dimple's Fiskebrygga, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Dolly Dimple's Fiskebrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.