Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke se under sengene!!!!”
Anmeldelse av Sjøglott Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 7 sider til!
Sjøglott Hotel
Anmeldt 3 mai 2016

Dro frem sengen, det var EKSTREM EKKELT og generell fikk man følelsen at hotellet drevs av tenåringer. Flekker og riper, smussige gardiner etc. Ganske mye traffik utenfor. Mer før lowbudget studenter, synes prisen er for høy for denne standard.. Ikke noen heis,

Romtips: ikke mot veien
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2016, reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Dina J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (107)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 107 anmeldelser

Anmeldt 30 mars 2016

Utrolig koselig og sjarmerende hotell som er godt plassert i Kristiansand. Kort gåavstand til sentrum og dagligvarebutikker. Betjeningen yter en utrolig god service og tar godt vare på gjestene sine.Frokosten har et godt utvalg av mat, og muligheten til å steke vafler er selve prikken over i'en.

  • Opphold: mars 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Hedvig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7 mars 2016

Hotellet ligger fint til nesten nede ved sjøen. Selvbetjent resepsjon fungerer utmerket. Man kunne steke seg en vaffel i frokostsalen på ettermiddagen. Kaffemaskin på rommet. Det var rent og senga var god. Sjøgløtt fra rommet.

  • Opphold: mars 2016, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Inger-Ma G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 mars 2016

Bra med help yourself innsjekk og utsjekk. Booking via internett fungerer. Noe dårlig med parkering da det koster en god del å parkere på gata utenfor.
Har prøvd i ettertid å kontakte hotellet, men har ikke fått svar på dette i det hele tatt. Så derfor har jeg booket inn på andre hotell i stedet.

  • Opphold: mai 2015, reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jotulhammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9 februar 2016

Sentral beliggenhet i byen. Hyggelig betjening i enkle omgivelser, men tilbyr alt man trenger for et tilfredsstillende opphold. Nybakt brød og smakfull frokost. Kort vei til strand sommerstid, her kan du bade "midt i byen" !!

Romtips: Greie rom til rimelig pris.
Se flere romtips
  • Opphold: februar 2016, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, alicante21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Kristiansand hotellene
0,5 km unna
Comfort Hotel Kristiansand
Comfort Hotel Kristiansand
Nr. 3 av 19 i Kristiansand
627 anmeldelser
0,7 km unna
Yess! Hotel Kristiansand
Yess! Hotel Kristiansand
Nr. 5 av 19 i Kristiansand
357 anmeldelser
0,4 km unna
Scandic Kristiansand Bystranda
Scandic Kristiansand Bystranda
Nr. 2 av 19 i Kristiansand
709 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km unna
Clarion Hotel Ernst
Clarion Hotel Ernst
Nr. 4 av 19 i Kristiansand
704 anmeldelser
0,3 km unna
Best Western Plus Hotel Norge
Best Western Plus Hotel Norge
Nr. 8 av 19 i Kristiansand
258 anmeldelser
0,4 km unna
Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Sjøglott Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Sjøglott Hotel

Adresse: Østre Strand Gate 25, Kristiansand 4610, Norge
Telefonnummer:
Beliggenhet: Norge > Sørlandet > Vest-Agder > Kristiansand
Fasiliteter:
Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi)
Hotellstil:
Nr. 7 av 19 hoteller i Kristiansand
Prisnivå: kr 651 - kr 935 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:2,5 stjerne — Sjøglott Hotel 2.5*
Antall rom: 16
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og TripOnline SA slik at du trygt kan bestille fra Sjøglott Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din