Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 124
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Expedia.comUSD 124
Hotels.comUSD 124
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (141)
Filtrer anmeldelser
141 resultater
Vurdering fra reisende
62
43
19
8
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
43
19
8
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 141 anmeldelser
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell for en helg. Hyggelig betjening. Fikk parkering i bakgården. Dette bør kanskje bestilles på forhånd. Hotellet er bare betjent på dagtid men dette fungerte helt fint. Små rom men helt ok. Serverer ikke frokost. Plassert svært sentralt. Nært restauranter og fornøyelsessteder. Absolutt ingen støy, hverken fra andre gjester eller trafikk utenfor. Svært rimelig prisnivå. Bor gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, oddbj_rna2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Dette stedet kan anbefales hvis man tenker et rimelig sted for å overnatte i Kristiansand. Stedet har egen parkering ( må bestilles på forhånd), sentralt beliggenhet i nærheten til promenaden langs fjorden og flere spisesteder. Rent på rommet, god seng, enkelt å sjekke inn og ut.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, X5299XVolgag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Ble godt mottatt ! Trivelig vertskap ! Fint og rent enkelt rom ! God seng ! Hadde utsikt mot bakgård / parkering .2 etg. Muligheter til å kjøpe forfriskninger i resepsjonen ! Sentralt . Innkjøring til parkering fra Kongens gate .Fint og rent bad !Grei pris ! Kommer garantert tilbake !

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Jeg bodde en natt på et enkeltrom. Rommet var veldig lite, og man hadde funnet plass til en seng på ca 120cm, vil jeg tro.
Hotellet er kun betjent på dagtid, og jeg fikk både sms og telefon som bekreftet det praktiske rundt innsjekking, nøkkelboks og slikt. Helt greit. Jeg hadde rom mot trappen og det var en del støy fra andre gjester som løp i trappen, men fra ca 23:00 var det relativt rolig.
Jeg fikk rommet relativt rimelig, og til den prisen jeg gav er det en grei deal.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Helt greit hotell. Små rom ,lite bad. Vanlig lås i døra , knirk i trappa , lite lydisolert. Enkel adkomst , fikk SMS tidlig på dagen med god forklaring . Enkel utsjekk. Ikke frokost / parkering, men rabatt på steder i nærheten. Perfekt beliggenhet nær båthavn , by , jernbane .

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, 631p_la
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser