Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 94
TravelocityUSD 94
Orbitz.comUSD 94
ZenHotels.comUSD 94
TripadvisorUSD 94
StayForLong
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 27. juli 2021

Hyggelig resepsjonist. Lite, men greit rom med alt man egentlig trenger. Rent. Koselig bakgård med sitteområder, hengekøye, grill. Felles kjøkken man kan benytte. Tilbyr ikke frokost nå, men har samarbeid med Geheb. Sentralt plassert i Kristiansand, rolig område. Bor gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, AnneSK1984
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelige senger, med fjærer som stakk opp. Ingen espressomaskin på rommet, dette sto inkludert i beskrivelsen av rommet. Ble ikke ordnet etter klage. Ingen glass eller kopper. Varmt og dårlig luft på rommet, ettermiddagssol så hjalp lite med vindu.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 269trines
Anmeldt 3. juli 2021

Det er ingen heis, rommet er utrolig skittent og det er nesten ikke lys på badet. Rommene er så trange at man må sette bagasjen på senga, eventuelt foran døra så den må flyttes hele tiden. Badet er også trangt og døren inn til dusjen kom jeg meg ikke inn i engang. Man trenger ikke være spesielt stor for å ikke komme seg inn i dusjen. Det var gjennomgående skittent, spindelvev i hjørnet ved senga, støv og lange hår fra andre gjester fant stadig veien opp i senga. Ledninger som har vært festet til veggen har løsnet og dratt en del av maling og vegg med seg. Og man er redd for at den gamle tv'n fra 2001 skal løsne fra veggen hvert øyeblikk.

Det var tannkremflekker fra forrige gjester på badet, heldigvis var lyset så dårlig at man ikke kunne se hvor skittent eventuelt resten av badet var. Rommet bar preg av at det ikke har blitt rengjort skikkelig på flere uker (store oppsamlinger av støv og skitt). Ingen ventilasjon og mye bråk i bakgården, som ellers er et koselig sted å sitte på dagtid. Senga var også utrolig ubehagelig og knirket med minste bevegelse. Det er ingen i resepsjonen etter kl 1830 så det er ingen å gi beskjed til om noe er galt. Bra beliggenhet, men for 950kr natta forventer man litt mer enn et skittent og slitt vandrerhjem.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Norgesreise
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Dette ble en hyggelig overraskelse. Fra vi gikk inn til vi reiste. Ble møtt av særs hyggelig betjening. Selv om vi, på gunn av covid, ikke fikk glede av frokost eller vaffelsteking, så var oppholdet fint. Greie rom, sentral beliggenhet og egen parkering i bakgården.

Dato for oppholdet: mai 2021
Takk, 337kjellb
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

For en perle! Jeg bodde her med to av barna (11 og 14 år) i noen dager. Rommet var veldig lite, det visste vi fra nettsiden deres, men helt supert til vårt bruk. Vi hadde ikke tenkt å være så mye på rommet uansett. Spisesalen i kjelleren brukte vi hver dag, et lyst og trivelig rom med rutete duker og alt vi trengte av servise og bestikk. En koselig uteplass i bakhagen. Beliggenheten var helt perfekt for oss.
Et rent og trivelig hotell som vi gjerne benytter igjen med veldig hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, oyunnl