plajenra
Lounge
4.1 km fra Dyreparken Safarihotell
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 6. april 2013 via mobile enheter

kjempe hotell med god service.fine rom men trekker litt ned att d ikke er iallefall 1 barne kanal. Rommet var passlig stort men litt varmt om natten.
Maten på hotellet er ikke helt knall men helt greit.
Dyr buffet per pers.
Vi spiste ute i Kristiansand da dette er bare 10 min unna hotellet og billigere.
Frokosten var helt grei.
Barna hadde ett stoort lekerom stappfult av all leker nede ved resturangen.
Kommer tilbake til dette hotellet da vi trivdes godt her og servicen var god og overnattingen ikke kostet skjorten.

Takk, jackai
Anmeldt 1. april 2013

Det positive først: hotellet er kult bygget med et flott, stort lekerom, fint resepsjonsområde og gjennomført dyretema. Dessuten ligger det vegg i vegg med dyreparken. veldig lettvint. Treåringen elsket det. Sengene er gode og det var vannkoker på rommene. Meeen... Rommene er svært små, både soverommet og badet. Varmtvannet i dusjen og vasken brukte lang tid på å bli stabilt varmt og var tidvis iskaldt. Frokostbuffeten var ganske bra, men de som jobbet der hadde overhodet ikke kontroll, og det manglet både mat, bestikk og fat hele tiden. Middagsbuffeten onsdag i påskeuka var katastrofalt dårlig. Ikke spis her. Kostet 300 kr per pers og var overhodet ikke verdt prisen.

Oppsummert; Ok for en natt, dersom det viktigste er å være nær dyreparken, man synes det er greit å bo trangt og man spiser andre steder.

Takk, Grumle
Anmeldt 12. mars 2013 via mobile enheter

Hadde en natt på vei mellom Arendal og Stavanger. God verdi for pengene. Fint hotell, antar det er litt mer travelt i feriesesongen. Men god mat på resturang og rolig for reisende. Fair verdi for pengene utenom sesong i alle fall!

Takk, Severin83
Anmeldt 20. februar 2013

Fint hotell med artig jungelkonsept, beliggende helt inntil dyreparken. Hadde dobbeltrom med dobbeltseng. Litt lite rom, men helt greit. Må trekke for frokosten. Utvalg og kvalitet var bra, men vi var der den siste halvtimen, og det gikk tomt for flere ting uten å bli fylt på, bl.a. alt av juice. Ble også minnet på at de snart stengte tre ganger (!) av masete personale, selv om det var tid igjen. Det ødela et ellers godt inntrykk.

Dato for oppholdet: februar 2013
Takk, JohnA-Norway
Anmeldt 13. august 2012 via mobile enheter

Hotellet er ypperlig, nært dyreparken, flott service og smilende betjening. Min datter og jeg har hatt et fantastisk opphold. Våknet opp til sanger om Sabeltann og var virkelig i den verden. Tusen takk. Ps. Middag og frokost var bare best.. flinke kokker

Dato for oppholdet: august 2012
Takk, Moveien