Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 168
TravelocityUSD 168
CheapTicketsUSD 168
Orbitz.comUSD 168
TripadvisorUSD 168
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (683)
Filtrer anmeldelser
685 resultater
Vurdering fra reisende
198
243
152
68
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
198
243
152
68
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
97102 av 685 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter på Dyreparken Hotell i juli 2020.
Rommet var skittent, svært trangt og varmt.
Hotellet generelt er slitt og skittent. Maten er overpriset og servicen er dessverre dårlig. Det var også veldig dyrt å bo her.
Anbefaler å heller bo på hotell i Kristiansand by og ta bussen opp til parken (15 min) og betale for dagspass.
Tror man sparer en del på det og får likevel fullt utbytte av parken som jo i seg selv er verdt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, rexdasher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Ypperlig beliggenhet om man skal i Dyreparken. Bra standard på rom og fin utsikt til Den sorte dames kamper på Gresshavet :-) fra rom eller fellesområder. Maten var bra, men urutinert betjening og mye venting. Det er lett å forstå at man på et sted som dette i høysesong må ha mange ferievikarer, men vi savnet noen i restauranten som fikk det til å flyte.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Rune0909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi koste oss i 3 netter. Var så deilig å kunne gå mellom hotell og dyreparken. Maten var veldig god, og spesielt pizzaen! Rommet var fint og flott at det er kjøleskap og vannkoker der. Kunne godt vært skap/skuffer til klær, men det var det ikke plass til. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonjew501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Rommet bar preg av at storhetstiden var forbigått for en tid siden. Resepsjon var forøvrig representativ og personale var som resten av parkens personale veldig imøtekommende, hyggelige og profesjonelle!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 296mikaela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde standard rom med dobbelseng og køyeseng. Koselige rom, men veldig små og lite plasser å legge baggasje på. En diger stol tok halve rommet som ikke var nødvendig å ha der. Vi hadde med balkong og hadde litt utsikt mot vannet så vi kunne se den sorte dame dra. Noe støy må påberegnes på kveldstid. Ellers lite lyd. Var veldig god frokost. Vi fikk menyer vi valgte ulike retter i fra. Ellers fant vi drikke og pålegg/frukt og youghurt selv. Kjekt med egen inngang til parken.
Det jeg vil gi tilbakemelding på er at rommene må ryddes/rengjøres bedre. Når vi under opphold ikke får noe rengjøring bør rommet være gjort ordentlig i stand når vi kommer. Fant ølflasker ute på ballkongen og søppel inne ved kjøleskapet. Dette er jo bare bagateller. Men bør ikke skje.
Tusen takk til hotellet for et flott opphold. God service :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LindaK2460
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser