Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 380
Hotels.com
kr 1 380
Fullt refunderbart før lør. 1. jun.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Expedia.com
kr 1 380
Fullt refunderbart før lør. 1. jun.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hans R
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 824
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 1 824
  • StayForLong
    kr 1 709
  • Expedia.com
    kr 1 824
9.4 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Booking.com
kr 1 526
  • Radissonhotels.com
    kr 1 526
  • Expedia.com
    kr 1 526
  • Hotels.com
    kr 1 526
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 732
  • Booking.com
    kr 1 732
  • ZenHotels.com
    kr 1 590
  • Expedia.com
    kr 1 639
0.6 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 439
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 455
  • Vio.com
    kr 1 336
  • Hotels.com
    kr 1 455
9.9 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 539
kr 1 431
  • Strawberry Hotels
    kr 1 539
  • Expedia.com
    kr 1 431
  • Hotels.com
    kr 1 431
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 537
  • Strawberry Hotels
    kr 1 740
  • Trip.com
    kr 1 454
  • Expedia.com
    kr 1 531
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 665
kr 1 349
  • Expedia.com
    kr 1 665
  • Hotels.com
    kr 1 665
  • Agoda.com
    kr 1 349
10.1 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Møterom med utstyr
Booking.com
kr 899
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 899
  • Agoda.com
    kr 899
  • eDreams
    kr 899
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 2 660
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 660
  • Vio.com
    kr 2 244
  • Expedia.com
    kr 2 660
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (826)
Filtrer anmeldelser
827 resultater
Vurdering fra reisende
231
277
196
87
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
277
196
87
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
232237 av 827 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4, de to små er 8 & 6. Vi bodde på Dyreparken hotell (tidl. Arken) i 5 døgn med billetter til begge parker. Med billett i appen på mobilen var det veldig greit å komme og gå som vi ville i begge parker, og kjøp av mat var veldig greit.

Opplevelsene sto i kø, og det gjorde vi også. Kø overalt, men sånn må man regne med. En ting vi savnet var noe å fordrive tiden med i køene, feks: Legoland har ‘byggebord’ og ‘tegnebord’ for barna langsetter køen. Det blir veldig lenge å vente 90 minutter på en tur med Den Sorte Dame, eller 70 minutter for Spøkelseshuset osv.

Bortsett fra det, var turen helt super.
Vi bestilte ‘familiekurven’ til middag nesten hver dag, og én dag ble det pizza take-away fra hotellets pizzarestaurant.

Badelandet fortjener nesten en egen anmeldelse. Det var virkelig innertier. Masse forskjellige bassenger, sklier, ‘hendelser’ som flodbølgen og både innendørs og utendørs bølgebasseng. Hinderløype på vann (som var mye vanskeligere for oss voksne enn for barna), etc etc etc...
Helt fantastisk!!

En siste ting jeg må nevne et at alle ansatte var så blide hele tiden, det var bare smil å se. Herlig.

God sommer videre til alle ved Dyreparken, både besøkende og ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 572dennis_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell for de som skal besøke dyreparken. Må være et av svært få hoteller i Norge som tar seg godt betalt for frokost i tillegg til nokså høy prisklasse fra før. Men hotellet er rent og hyggelig, og frokosten var kjempegod. De ansatte var serviceminded og hyggelige, og maten en kunne bestille til middag var overraskende god. Vi har kost oss både på hotellet og i dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Metteman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter på Dyreparken Hotell i juli 2020.
Rommet var skittent, svært trangt og varmt.
Hotellet generelt er slitt og skittent. Maten er overpriset og servicen er dessverre dårlig. Det var også veldig dyrt å bo her.
Anbefaler å heller bo på hotell i Kristiansand by og ta bussen opp til parken (15 min) og betale for dagspass.
Tror man sparer en del på det og får likevel fullt utbytte av parken som jo i seg selv er verdt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, rexdasher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Ypperlig beliggenhet om man skal i Dyreparken. Bra standard på rom og fin utsikt til Den sorte dames kamper på Gresshavet :-) fra rom eller fellesområder. Maten var bra, men urutinert betjening og mye venting. Det er lett å forstå at man på et sted som dette i høysesong må ha mange ferievikarer, men vi savnet noen i restauranten som fikk det til å flyte.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Rune0909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi koste oss i 3 netter. Var så deilig å kunne gå mellom hotell og dyreparken. Maten var veldig god, og spesielt pizzaen! Rommet var fint og flott at det er kjøleskap og vannkoker der. Kunne godt vært skap/skuffer til klær, men det var det ikke plass til. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonjew501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser