Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 380
Hotels.com
kr 1 380
Fullt refunderbart før lør. 1. jun.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Expedia.com
kr 1 380
Fullt refunderbart før lør. 1. jun.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Lillebror
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Scandic Hotels
kr 1 789
  • Booking.com
    kr 1 789
  • ZenHotels.com
    kr 1 680
  • Expedia.com
    kr 1 789
9.4 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Radissonhotels.com
kr 1 526
  • Booking.com
    kr 1 526
  • Priceline
    kr 1 525
  • Expedia.com
    kr 1 526
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 731
  • Booking.com
    kr 1 731
  • ZenHotels.com
    kr 1 569
  • Priceline
    kr 1 731
0.6 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 439
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 455
  • Agoda.com
    kr 1 348
  • Expedia.com
    kr 1 455
9.9 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 540
kr 1 432
  • Strawberry Hotels
    kr 1 540
  • Hotels.com
    kr 1 432
  • Priceline
    kr 1 540
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Strawberry Hotels
kr 1 690
Fullt refunderbart
  • Booking.com
    kr 1 493
  • Vio.com
    kr 1 456
  • Expedia.com
    kr 1 487
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 436
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 1 435
  • Vio.com
    kr 1 436
  • Agoda.com
    kr 1 436
9.8 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Møterom med utstyr
Booking.com
kr 899
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 899
  • Agoda.com
    kr 899
  • eDreams
    kr 899
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 902
  • Vio.com
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (831)
Filtrer anmeldelser
831 resultater
Vurdering fra reisende
231
278
199
87
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
278
199
87
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
233238 av 831 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Målgruppen er barnefamilier som skal til Dyreparken, og for andre kan. hotellet ei heller anbefales. Standarden er ok, ikke mer. Prisen overgår imidlertid Grand og Continental med svært god margin. Frokost er i tillegg (!).4 alternativ fra a la carte, forhåpentligvis bedre når koronatiltak roes ned. Trimrommet i 4 etg er knøttlite og smalt, med matter som rydde av elde. Samt død edderkopp på gulvet..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KathinkaM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 ble stuet inn på et lite dobbeltrom. Betalte da nesten 9000kr for 2 netter pluss tilgang til begge parker. Frokost var ikke inkludert og kostet 650kr per morgen for oss 4.
Hotellet bærer preg av å snart være modent for oppussing og står ikke i stil med den flotte opplevelsen vår i parkene.

Vi velger overnatting et annet sted neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 319vedrank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Tre flotte dager i dyreparken er nå over. Til tross for fuktig vær første dagen har opplevelsen vært stor for toåringen vår.

Innkvartering i dyreparken hotell fungerte fint. Deilig med egen inngang og kort vei til og fra hotellet. Gode løsninger når det gjelder smittevern, blant annet i forbindelse med avvikling av frokost.

Spiste stort sett mat kjøpt i eller rundt parken. Vil særlig trekke frem hotellets egen restaurant og «drivhuset» i parken. Begge steder kunne tilby noe annet enn burger og pølse slik at vi ikke følte vi bare spiste fast food. Løsningen med å kjøpe mat i app fungerte også fint - dette kan være en ide også i fremtiden!

Dyr og attraksjoner trollbandt toåringen, slik at det å fylle dagene ikke var noe problem.

Det mest imponerende var likevel at så godt som alle ansatte smilte, var imøtekommende og serviceinnstilt.

Fabelaktig opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, F5593WRhansr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4, de to små er 8 & 6. Vi bodde på Dyreparken hotell (tidl. Arken) i 5 døgn med billetter til begge parker. Med billett i appen på mobilen var det veldig greit å komme og gå som vi ville i begge parker, og kjøp av mat var veldig greit.

Opplevelsene sto i kø, og det gjorde vi også. Kø overalt, men sånn må man regne med. En ting vi savnet var noe å fordrive tiden med i køene, feks: Legoland har ‘byggebord’ og ‘tegnebord’ for barna langsetter køen. Det blir veldig lenge å vente 90 minutter på en tur med Den Sorte Dame, eller 70 minutter for Spøkelseshuset osv.

Bortsett fra det, var turen helt super.
Vi bestilte ‘familiekurven’ til middag nesten hver dag, og én dag ble det pizza take-away fra hotellets pizzarestaurant.

Badelandet fortjener nesten en egen anmeldelse. Det var virkelig innertier. Masse forskjellige bassenger, sklier, ‘hendelser’ som flodbølgen og både innendørs og utendørs bølgebasseng. Hinderløype på vann (som var mye vanskeligere for oss voksne enn for barna), etc etc etc...
Helt fantastisk!!

En siste ting jeg må nevne et at alle ansatte var så blide hele tiden, det var bare smil å se. Herlig.

God sommer videre til alle ved Dyreparken, både besøkende og ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 572dennis_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell for de som skal besøke dyreparken. Må være et av svært få hoteller i Norge som tar seg godt betalt for frokost i tillegg til nokså høy prisklasse fra før. Men hotellet er rent og hyggelig, og frokosten var kjempegod. De ansatte var serviceminded og hyggelige, og maten en kunne bestille til middag var overraskende god. Vi har kost oss både på hotellet og i dyreparken.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Metteman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser