Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 168
Hotels.com
Orbitz.comUSD 168
CheapTicketsUSD 168
Lol.travel
TravelocityUSD 168
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (683)
Filtrer anmeldelser
684 resultater
Vurdering fra reisende
198
242
152
68
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
198
242
152
68
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8893 av 684 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

To dager og en natt holdt akkurat for familie på 3 med en 3åring. Fantastisk personale, alle var dyktige, hjelpsomme og kunne svare på det vi lurte på. Hotellet (Dyreparken hotell) var bra. Alt var perfekt. Show, dyrepresentasjoner,god mat, you name it. Vi kommer tilbake. Spar penger og ta med niste! Her er det dyrt! :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 442tamaraj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell, rene og pene rom. Overarbeidede og stressede ansatte- men allikevel god service. Dessverre var mattilbudet elendig. Maten både i restauranten og i utegrillen var usunn, dårlig, overpriset og svært begrenset. Veldig skuffende! Når man driver hotell i en familiepark med barn, burde man ha sunnere alternativ på menyen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, CathyWill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Lite hyggelig opplevelse hva gjelder service, restaurant og rom. Servicen er fraværende. Maten dyr og dårlig, og rommene (det vi hadde et familierom) var altfor lite. Med 40-50 hotellovernattinger i året er dette verste opplevelsen de siste 3 årene!

Med noen smil og litt mere erfarent personell ville muligens opplevelsen blitt hotell og ikke en dårlig campingplass.

Dyrt og bortkastet. Kjør forbi og ta neste hotell i sentrum.

Positivt er at det lå nær dyreparken!

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, LillebrorF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Målgruppen er barnefamilier som skal til Dyreparken, og for andre kan. hotellet ei heller anbefales. Standarden er ok, ikke mer. Prisen overgår imidlertid Grand og Continental med svært god margin. Frokost er i tillegg (!).4 alternativ fra a la carte, forhåpentligvis bedre når koronatiltak roes ned. Trimrommet i 4 etg er knøttlite og smalt, med matter som rydde av elde. Samt død edderkopp på gulvet..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, KathinkaM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 ble stuet inn på et lite dobbeltrom. Betalte da nesten 9000kr for 2 netter pluss tilgang til begge parker. Frokost var ikke inkludert og kostet 650kr per morgen for oss 4.
Hotellet bærer preg av å snart være modent for oppussing og står ikke i stil med den flotte opplevelsen vår i parkene.

Vi velger overnatting et annet sted neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 319vedrank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser