Vi kom til hotellet ti minutter før innsjekk kl. 15. Resepsjonisten sa at rommet ikke var helt klart, men det skulle bare ta noen minutter. Greit nok, vi er noen minutter tidlig ute. Vi venter i resepsjonsområdet i 15 minutter, og spør så igjen. Nå er det en ny resepsjonist som går og sjekker status. Kommer tilbake og sier nå at rommet er klart om en halvtime! Frustrende etter en lang biltur da man bare vil oppom rommet litt før man skal i Dyreparken. Vi kommer på rommet tre kvarter etter ankomst. Rommet er lite, men rent og ryddig. Det er ingen skapplass,og man må gå sidelengs langs sengen. Hotellet er formet slik at vi fra rommet ser rett inn i flere etasjer med rom, som da også ser rett inn til oss. Gardinene forble derfor lukket det meste av tiden. Bruk av dusjen gjør forøvrig hele baderomsgulvet vått, da det ikke er noen kant på gulvet eller list på dørene som stopper vannet. Positive ting: vannkoker, gode senger, innebygget Chromecast i TVen. Veldig god beliggenhet i forhold til Dyreparken. Gir karaker 2 pga. at vår opplevelse ligger under gjennomsnittet i forhold til andre hoteller vi har bodd på ved Dyreparken.