Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 135
Vis tilbud
Hotels.comUSD 135
Orbitz.comUSD 135
TravelocityUSD 135
CheapTicketsUSD 135
FindHotelUSD 136
TripadvisorUSD 135
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (718)
Filtrer anmeldelser
718 resultater
Vurdering fra reisende
203
255
165
69
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
203
255
165
69
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9095 av 718 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Vi har hatt tre flotte dager på hotellet og dyreparken. Både barn og voksne har hatt det helt supert! Personalet på hotellet er behjelpelige og imøtekommende og rommet var fint, rent og barnas senger var pyntet litt ekstra, noe de satte stor pris på. Vi kommer gjerne tilbake en neste år :-)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Emeliekristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

For tidlig stenging av show og badeland. Dårlig mat og for lite tilbud. Altfor dårlig skilting.hakkebakkentoget er altfor kort og har med for få figurer i forhold til prisen på billettene. Maten og suvenirer er altfor dyre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 548elisabethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Kjempe fint hotell og veldig hyggelig personell er og anbefale for andre god sevice,er og anbefalle god mat kommer snart tilbake til dere.kommer til og anbefalle for alle mine venner og bekjente har alltid fått god behandling, porsjonene med mat var store med godt utvalg man kunne få ekstra om man ønsket mere

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, IvarN29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Vi kom til hotellet ti minutter før innsjekk kl. 15. Resepsjonisten sa at rommet ikke var helt klart, men det skulle bare ta noen minutter. Greit nok, vi er noen minutter tidlig ute. Vi venter i resepsjonsområdet i 15 minutter, og spør så igjen. Nå er det en ny resepsjonist som går og sjekker status. Kommer tilbake og sier nå at rommet er klart om en halvtime! Frustrende etter en lang biltur da man bare vil oppom rommet litt før man skal i Dyreparken. Vi kommer på rommet tre kvarter etter ankomst. Rommet er lite, men rent og ryddig. Det er ingen skapplass,og man må gå sidelengs langs sengen. Hotellet er formet slik at vi fra rommet ser rett inn i flere etasjer med rom, som da også ser rett inn til oss. Gardinene forble derfor lukket det meste av tiden. Bruk av dusjen gjør forøvrig hele baderomsgulvet vått, da det ikke er noen kant på gulvet eller list på dørene som stopper vannet. Positive ting: vannkoker, gode senger, innebygget Chromecast i TVen. Veldig god beliggenhet i forhold til Dyreparken. Gir karaker 2 pga. at vår opplevelse ligger under gjennomsnittet i forhold til andre hoteller vi har bodd på ved Dyreparken.

Romtips: Veldig mange av rommene ser rett inn i andre rom. Be om et rom uten gjenboere.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, TorgeirHolm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

2 barn og 2 voksne hadde en natt på dyreparken hotell og 2 dager i parken. Oppholdet vårt har vært helt knall ikke noe og sette fingern på. Kjempe pluss at det var kjøleskap på rommet da jeg sendte Mail før vi kom og lurte på om det var kjøleskap på rommet og fikk svar at de dessverre ikke hadde kjøleskap på rommene. Vi kommer tilbake:)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 511heleneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser