MiaMille
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
0.6 km fra Dyreparken Safarihotell
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 24. august 2020

Bestilte en suite til fire perosner en helg vi skulle besøke dyreparken.
Da jeg spurte om en reiseseng til minste mann var dette noe som måtte betales ekstra for. Dette synes jeg blir smålig når man har booket en suite for fire personer. Fikk i tillegg beskjed om at denne skulle stå ferdig oppredd da vi ankom hotellet på fredagskvelden. Det gjorde den ikke, og vi måtte vente i ca 30 minutter før noen kom med sengen til en overtrøtt gutt.
Frokosten var bra, men dette var også noe som måtte betales over 200,- kr pr per ekstra for. Stive priser i kiosk, f.eks 40,-kr for en pakke med mr lee nudler.
Rommet vårt lå midt i mellom et eller flere hånball lag som bodde der i forbindelse med en cup. Det var svært lytt og det hørtes ut som de spilte hånball i veggen ved siden av. Det ble da vanskelig å sove for både voksne og barn.

Takk, 489susannee
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Spennende hotell for små og store. Rent og pent, flott tema som var skikkelig gjennomført.
Bittelite minus på at rommet var trangt. Manglet en stol inne. Pluss for utsikt mot parken.
Hyggelig betjening som var meget hjelpsomme.

Takk, renatef2013
Anmeldt 19. august 2020

Kjempefint rom med balkong mot Tjuttaviga. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale. God mat i restauranten, men litt dyrt kanskje. Litt irriterende med lyd fra inngangen til Dyreparken, repetitive meldinger og jingler som gikk hele dagen selv når parken var stengt. Den store skuffelsen i oppholdet skyldes ikke hotellet, men Dyreparken og Badelandet der nesten alt var stengt.

Romtips: Deluxe tom med egen balkong er flott
Takk, bendike2019
Anmeldt 18. august 2020

topp opplevelse for små å store , sitte på balkong å se skuta gå forbi , nydelig frokost flott rent rom gode senger , den egne inngangen til parken var å glimrende .et stort smil fra oss sjøl i disse coronatider ,,, dette taklet dere meget bra , vi blir å gjenta dette

Romtips: utsikt er tingen til sjørøvere på rotur ,eller skuta :)
Takk, kristiann958
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Første inntrykket er at det er ett fint hotell.
Utrolige hyggelige og hjelpsomt personale, og det gjelder alle kategoriene.
Det er absolutt ingen plasser å legge klær. henge noe utenom yttertøy.
Ikke plass til skoene i gangen.
Dusjing måtte vi planlegge, for der rant vannet fritt.
Hadde rommet mot en terrasse, der noen hadde ett privat arrangement, måtte lukke vinduet for å slippe røyklukt å fyllaprat inn på rommet.
Frokosten er overpriset, får velge noen retter, men ikke noe mer. Kan fylle på med youghert vel og merke.
Finnes bedre alternativer i nærheten, men det er lettvint der det ligger.

1  Takk, mitersen