Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Frode M
Stavanger kommune, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 22. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
3,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria Anderson, SalgDyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. nov. 2020
Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse, og vi beklager at du ikke fikk svar på dine spørsmål når du tok kontakt med oss. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon. I helgene er det noe høyere aktivitetsnivå.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 066
  • Priceline
    kr 2 065
  • Trip.com
    kr 1 796
  • Radissonhotels.com
    kr 2 066
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 880
  • Expedia.com
    kr 2 880
  • Destinia.com
    kr 2 756
  • Hotels.com
    kr 2 880
9.4 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
kr 2 880
  • Hotels.com
    kr 2 880
  • ZenHotels.com
    kr 2 696
  • Expedia.com
    kr 2 880
0.6 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 823
kr 1 695
  • Expedia.com
    kr 1 696
  • Priceline
    kr 1 823
  • Hotels.com
    kr 1 695
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 990
kr 1 758
  • Expedia.com
    kr 1 751
  • Strawberry Hotels
    kr 1 990
  • Hotels.com
    kr 1 751
10.2 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 770
kr 1 522
  • Expedia.com
    kr 1 770
  • Hotels.com
    kr 1 770
  • Agoda.com
    kr 1 522
10.1 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bedrom at "Svaberget"  - our new apartments.
kr 1 488
  • Agoda.com
    kr 1 488
  • Vio.com
    kr 1 488
  • eDreams
    kr 1 488
8.5 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 249
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 249
  • Agoda.com
    kr 1 249
  • Vio.com
    kr 1 247
3.8 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Møterom med utstyr
kr 1 149
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 1 149
  • Agoda.com
    kr 1 149
  • eDreams
    kr 1 149
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
kr 1 149
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 1 149
  • ZenHotels.com
    kr 1 142
  • Vio.com
    kr 1 147
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldelser (840)
Filtrer anmeldelser
840 resultater
Vurdering fra reisende
234
279
204
87
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
234
279
204
87
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
197202 av 840 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2020

I fjor var vi i Dyreparken på akkurat samme tid, og vi hadde en super opplevelse. I år var den på ingen plan den samme. I resepsjonen sa de, på avreise, at alt av nedstegnelser var opplyst i appen, men dette hadde med fordel bedre vært kommunisert på nettsiden, eller i velkomstbrevet.
Lekerommet på hotellet var stengt, forståelig var det ikke buffet, men frokostmenyen var langt dårligere.
Det var utendørs friområder som var stengt for barna, mens andre var åpne. Sjiraffene gikk det ikke å gå inn til, de var ei heller ute. Og kafeen ved tømmerrenna hadde utrolig dårlig logistikk. Der måtte vi vente på maten i 40 minutter. Årsaken, sa de, var at de varmet opp en og en lapskaus etter bestilling. Vil nå tro at omsetningstapet på at nye kunder ikke kunne komme til er større enn eventuelt litt lapskaussvinn.

Og til slutt var det ikke noe særlig å ha en skummel køyesengløsning med 1,5 åring på et lit hotellrom. Denne hadde en ekstra hoppekant(skap) i overkøyen.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, studiog753
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for ærlig tilbakemelding og anmeldelse. Det er leit å lese at besøket ikke stod til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss dine opplevelser i videre arbeid med dette.

Vi håper dere ønsker å besøke oss igjen, og at besøket da innfrir.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott hotell , hyggelig betjening.
Helt super beliggenhet og lettvint med små barn. Gode muligheter for både frokost , lunsj og middag på hotellet .Både frokost og lunsj kan bestilles i Dyreparken -appen. Pluss ned gratis parkering.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Marthe,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse!

Velkommen tilbake til oss.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Ble veldig skuffet da alt i parken var stengt. Forstår godt att det må være noen begrensninger utenfor høysesong men hadde vi vært klar over att alle attraksjoner, butikker/boder og spisesteder var stengt ville vi brukt pengene våre ett annet sted. Følte vi gikk rundt i en park som ikke var åpen for besøkende. Jentungen ble såklart veldig skuffet da ingen av attraksjonene var åpne. Fikk jo sett litt dyr, men når man betaler for hotellovernatting og billetter for flere dager føler man seg nesten lurt når man går rundt i en park som er så godt som stengt. Vil likevel skryte av di ansatte både på hotellet og i parken, veldige blide og imøtekommende. Renholdet på hotellet kunne vært mye bedre da vi fant matrester på gulvet, flekker i sengetøyet og hår rester på badet. Spesielt i denne corona tiden kunne dette vært betraktelig bedre. Frister ikke til gjentagelse.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, D2054LXninam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Dette var en tur vi hadde sett frem til, men det sto absolutt ikke til forventningene!
Først av alt var personalet lite hyggelige eller motakelige. Maten(frokosten) var noe av det verste jeg har spist! Veldig kvalmende. De sa alltid at «det er pga corona det har blitt sånn» men jeg tror at det alltid har vært like ille!
Dyreparken var dødskjedelig. Alt av leker og aktiviteter var av og dyra var altfort fjernt til å kunne se.
I restaurantene måtte man bestille gjennom app (pga corona) istedenfor å kjøpe noe direkte noe som er en menneskelig ting å gjøre! Veldig dårlig service fra de i restaurentene!
Ikke nok med at maten og servicen var helt forferdelig, men det var altfor dyrt også!!
Badelandet var ikke noe særlig bedre heller!
Det er sikkert sesong og ferie som bestemmer hvordan aktiviteter det foregår, men når begge parker er oppe burde alt annet være oppe også!! Folk har ferie på ulike tidspunkt!
Jeg sier det fra bunnen av hjertet ALDRI MER SKAL JEG HIT IGJEN!! Forferdelige folk som jobber der, lite hyggelige og så høye på seg selv! Slapp av, dere jobber bare i dyrepark det er ikke noe å skryte av!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ifshananen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Jeg reiste alene med mine 3 barn og møtte veldig hyggelige personale, rent og fint rom. Deilig med balkong og glad for passe stort kjøleskap på rommet. Vi kommer gledelig tilbake igjen :) Vi hadde ikke noe frokost fra hotellet men neste gang vill vi gjerne prøve den også.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MiaMille6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser