Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Hotels.comUSD 136
CheapTicketsUSD 136
Orbitz.comUSD 136
TravelocityUSD 136
FindHotelUSD 136
TripadvisorUSD 136
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (719)
Filtrer anmeldelser
719 resultater
Vurdering fra reisende
204
255
165
69
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
255
165
69
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7681 av 719 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er fint og det man kan forvente, men restauranten er et kapittel for seg.. underbemannet så det holder (og det i lavsesong, med halv matsal) burde være belegg for en ansatt til med de prisene. Hovedrettene, er porsjoner nok til hele løveflokken i parken. Hvorfor overlesse tallerkene med alt man har tilgjengelig så det blir en grå slafsete masse under kjøttstykket (som faktisk var OK). Middag 4 pers, to hovedretter, to barneretter (fantasiløse), to brus, en øl og wt glass vin.. 1056,- satt til og med 15 min å ventet på å få betale, gikk til slutt bort til utgangen selv og betalte der (går ikke å sette ting på rommet). Frokost 600,- for familie på 4. Bare å droppe og sette seg i bilen..

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariuso138
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har gitt oss tilbakemelding på dine opplevelser hos oss i restauranten. Vi beklager at opplevelsen ikke stod til forventningene, men vi håper at besøket ellers innfridde. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss tilbakemeldingene dine.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Super fin tur på et super fint hotell. Fine rom som var rene i umiddelbar nærhet til både badeland og dyreparken. Perfekt tur. Trekker fra på prisene. Dyrt å spise på hotellet til både frokost/ middag

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 668emmit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse, det setter vi pris på.

Velkommen tilbake!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020

Flott rom mot vannet og sjørøvergrillen.
Vi var på gjennomreise og ringt inn til Dyreparken og hotellet for å undersøke muligheten til å ta en natt og dag i Dyreparken før vi reiste hjem.
Etter at telefonen min ble satt videre flere ganger, uten å ha fått svarene jeg trengte, bestilte vi rom. Hotellet og betjeningen var flott.
Imidlertid følte vi oss skikkelig snytt da vi dagen etter løser billett i Dyreparken, går inn og finner at ALLE aktivitetene for barn var stengt!!!
Tilgjengelig informasjon tilsa mating av sibirsk tiger (som floppet, men slikt kan skje) blant det ‘rikholdige programmet’. Det rikholdige programmet inneholdt åpen dyrepark, men absolutt ALT annet stengt for sesongen.
I forkant hadde vi fått flere e-poster med teasere for høstens program.
Nå har vi lært; når Dyreparken annonserer hva som er åpent, betyr det at alt annet ikke er det!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, frodemod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse, og vi beklager at du ikke fikk svar på dine spørsmål når du tok kontakt med oss. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon. I helgene er det noe høyere aktivitetsnivå.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2020

I fjor var vi i Dyreparken på akkurat samme tid, og vi hadde en super opplevelse. I år var den på ingen plan den samme. I resepsjonen sa de, på avreise, at alt av nedstegnelser var opplyst i appen, men dette hadde med fordel bedre vært kommunisert på nettsiden, eller i velkomstbrevet.
Lekerommet på hotellet var stengt, forståelig var det ikke buffet, men frokostmenyen var langt dårligere.
Det var utendørs friområder som var stengt for barna, mens andre var åpne. Sjiraffene gikk det ikke å gå inn til, de var ei heller ute. Og kafeen ved tømmerrenna hadde utrolig dårlig logistikk. Der måtte vi vente på maten i 40 minutter. Årsaken, sa de, var at de varmet opp en og en lapskaus etter bestilling. Vil nå tro at omsetningstapet på at nye kunder ikke kunne komme til er større enn eventuelt litt lapskaussvinn.

Og til slutt var det ikke noe særlig å ha en skummel køyesengløsning med 1,5 åring på et lit hotellrom. Denne hadde en ekstra hoppekant(skap) i overkøyen.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, studiog753
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for ærlig tilbakemelding og anmeldelse. Det er leit å lese at besøket ikke stod til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss dine opplevelser i videre arbeid med dette.

Vi håper dere ønsker å besøke oss igjen, og at besøket da innfrir.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flott hotell , hyggelig betjening.
Helt super beliggenhet og lettvint med små barn. Gode muligheter for både frokost , lunsj og middag på hotellet .Både frokost og lunsj kan bestilles i Dyreparken -appen. Pluss ned gratis parkering.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MartheO27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Marthe,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en hyggelig anmeldelse!

Velkommen tilbake til oss.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser