Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (719)
Filtrer anmeldelser
719 resultater
Vurdering fra reisende
204
255
165
69
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
255
165
69
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7479 av 719 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2020

Helt supert for en kort ferie til Dyreparken. Vi var i Dyreparken i to dager og med en overnatting. Med hotell ved inngangen og parkering utenfor døren, kunne det ikke blitt enklere. Utrolig god service hele veien - fra booking på telefon hvor vi fikk et ekstra rom til reisefølge til utrolig god pris til alle som jobbet på hotellet. God mat i restauranten (vi spiste kvelds/middag der første dagen og frokost morgenen etter, helt god og fresh mat, og igjen god service med veldig hyggelig betjening) og veldig fine og freshe rom (rent, gode senger, stille). Vi var et reisefølge med mormor, mor og barn på fire år, og det var helt perfekt for oss. Anbefales.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2020

Hei Anne,

Takk for veldig hyggelig anmeldelse! Det er fint å lese at vi innfrir på alle plan.

Velkommen tilbake til oss!

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Fikk utslett etter en tur i badelandet, her må vannkvalitet sjekkes. Fikk vært der i 10min før det begynte å svi på kroppen.
Bodde på Dyreparken Hotel, knøttsmå rom. Ikke engang en stol på rommet, da blir det vanskelig å «nyte» safari provianten sin på rommet som det reklameres med.
Flere ting er stengt, om det er pga sesong eller korona er usikkert, men dette burde blitt bedre informert om.
Bestilling av mat foregikk i app løsning, denne var heller ikke oppdatert der det var tomt for ting, fikk heller ikke penger tilbake men en dårlig reserveløsning.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MarianneB1350
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei Marianne,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse etter ditt besøk hos oss. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss tilbakemeldingene dine.

Med vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er fint og det man kan forvente, men restauranten er et kapittel for seg.. underbemannet så det holder (og det i lavsesong, med halv matsal) burde være belegg for en ansatt til med de prisene. Hovedrettene, er porsjoner nok til hele løveflokken i parken. Hvorfor overlesse tallerkene med alt man har tilgjengelig så det blir en grå slafsete masse under kjøttstykket (som faktisk var OK). Middag 4 pers, to hovedretter, to barneretter (fantasiløse), to brus, en øl og wt glass vin.. 1056,- satt til og med 15 min å ventet på å få betale, gikk til slutt bort til utgangen selv og betalte der (går ikke å sette ting på rommet). Frokost 600,- for familie på 4. Bare å droppe og sette seg i bilen..

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mariuso138
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har gitt oss tilbakemelding på dine opplevelser hos oss i restauranten. Vi beklager at opplevelsen ikke stod til forventningene, men vi håper at besøket ellers innfridde. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og vi tar med oss tilbakemeldingene dine.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Super fin tur på et super fint hotell. Fine rom som var rene i umiddelbar nærhet til både badeland og dyreparken. Perfekt tur. Trekker fra på prisene. Dyrt å spise på hotellet til både frokost/ middag

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 668emmit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for hyggelig anmeldelse, det setter vi pris på.

Velkommen tilbake!

Hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020

Flott rom mot vannet og sjørøvergrillen.
Vi var på gjennomreise og ringt inn til Dyreparken og hotellet for å undersøke muligheten til å ta en natt og dag i Dyreparken før vi reiste hjem.
Etter at telefonen min ble satt videre flere ganger, uten å ha fått svarene jeg trengte, bestilte vi rom. Hotellet og betjeningen var flott.
Imidlertid følte vi oss skikkelig snytt da vi dagen etter løser billett i Dyreparken, går inn og finner at ALLE aktivitetene for barn var stengt!!!
Tilgjengelig informasjon tilsa mating av sibirsk tiger (som floppet, men slikt kan skje) blant det ‘rikholdige programmet’. Det rikholdige programmet inneholdt åpen dyrepark, men absolutt ALT annet stengt for sesongen.
I forkant hadde vi fått flere e-poster med teasere for høstens program.
Nå har vi lært; når Dyreparken annonserer hva som er åpent, betyr det at alt annet ikke er det!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, frodemod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria Anderson, Salg på Dyreparken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse, og vi beklager at du ikke fikk svar på dine spørsmål når du tok kontakt med oss. Utenom høysesongen varierer tilbudet i Dyreparken, og i ukedagene er det i hovedsak dyrene som er hovedattraksjon. I helgene er det noe høyere aktivitetsnivå.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen Dyreparken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser