Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Gratis parkering ved overnatting på hotellet. Fint hotell, hyggelige og unge ansatte som virkelig står på for at alle skal få et godt opphold. Grei frokost, savnet noe riskaker/maiskaker (spiser ikke brødmat), peanøttsmør, gresk yoghurt og større utvalg av korn (uten sukker) og havregrøt. Men det er mine preferanser til frokost. Ungene og mannen hadde ingenting å utsette. Fine rom og ekstra stas med balkong og sjøutsikt mot kaptein Sabeltanns verden. Kl.8 hver morning våknet vi til den sorte dames reise over sjøen med musikk og dans på dekk. Stas! Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 569lenem
Christine B, Guest Services / Front Office på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Tusen takk for dine tilbakemeldinger, og gøy å høre at dere har hatt så fine opplevelser hos oss. Ta gjerne kontakt med våre ansatte ved neste besøk slik at vi kan tilby deg alternativer til brød under frokosten :-) Mvh Christine, Dyreparken

Anmeldt 2. juli 2022

Beliggenheten til Dyreparken er perfekt. Kort vei til egen inngang i parken fra hotellet.
Rikholdig og veldig gode buffe både til frukost og middag. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Kommer gjerne igjen.

Romtips: Anbefaler balkong visst barna ønsker å se "den sorte dame" fra rommet.
Takk, 481ovet
Christine Berhus, Owner på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding, og velkommen tilbake :-) Mvh Christine, Dyreparken

Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig hotell. Litt dårlig service i forhold til et par klager vi hadde ang rommet. Anbefales å ta med egne puter, de vi fikk var stort sett bare et putetrekk. 43 kr for en flaske vann. Ellers fornøyd!

Takk, 592elinb
Elin Røinås, Owner på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Takk for at du har lagt inn en tilbakemelding. Leit å lese at ikke alt var optimalt denne gangen. Håper dere kommer igjen ved en senere anledning. Ha en fortsatt god sommer

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

Veldig praktisk å bo rett ved Dyreparken! Hadde to hele dager i parken med min datter på 8 år, og det var fint å kunne gå til rommet vårt for litt hvile eller for å skifte klær innimellom attraksjonene i parken og badeland. Kjempegod mat og stort utvalg til både frokost og middag i restauranten. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Veldig fornøyd!

Takk, kristinsR7939WE
Maria A, Sales på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Hei, takk for veldig hyggelig anmeldelse! Det er fint å lese at der er fornøyd med oppholdet, både på hotellet og i Dyreparken. Velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Jeg synes hotellet og rommene er fine og innbydende.

Rommene ble ikke ryddet/rengjort, trodde de skulle det.. vi ryddet gulvene så det skulle være lett for rengjøringspersonalet å gjøre jobben sin.. det ene ble rengjort den ene dagen og det andre ikke osv..

Det var dårlig informasjon om overnatting, da vi er en familie på 5 og de passende rommene var leid ut. Vi ringte hotellet for å finne en løsning og ble ikke informert om at vi kunne ha fått en madrass på gulvet for et par hundre kroner per natt. Istedenfor kunne de ikke hjelpe oss og vi booket to rom og betalte dobbelt så mye. Synes det er dårlig og føler oss lurt.

Også dårlig er hvor dyrt det er å spise i buffeten. Man risikerer at ungene ikke spiser stort, og da er 800kr for frokost og 1100kr for middag dyrt hvis det skal skje over flere dager (i tillegg til lunsj og alt annet man spiser..)

Takk, Elihafa
J N, Gjestetjenester/resepsjon på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2022

Hei! Takk for din anmeldelse. Renhold på rommene utføres hver 3. dag. Dette pga miljøhensyn, samt basert på tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Forstår dog at dette kan være irriterende dersom man forventer daglig renhold. Vi ser på saken.
At dere ikke ble informert om ekstraseng på rommet av den du snakket med beklager vi. Ikke greit at dere føler dere lurt.
Ønsker dere en fortsatt fin sommer.