Vi hadde to netter i balkongrom m/sjøutsikt. Rommet hadde en dobbelseng og en sovesofa. Sofesofaen var ferdig oppredd og da er det ikke mye plass igjen på gulvet til bagasje. Vi visste det på forhånd så tok bare det vi trengte med fra bilen. (Litt dårlig renhold under sengen, det lå igjen en flaske og et håndkle fra forrige gjest - regner med at de hadde ordnet det raskt hvis vi hadde tatt oss tid til å klage på det)
Vi betalte for frokost og spiste også middag (buffet) på hotellet. Ble positivt overrasket over utvalget og hvor delikat det var lagt opp.
Dette er virkelig barnas hotell, hoppende smilende spente barn overalt. Utrolig deilig å bo rett ved inngangen til dyreparken.
Det som imponerte oss mest ved oppholdet var hvordan alle ansatte, i parken og hotellet, tok kontakt med barna for å sørge for at de hadde det bra, de svarte på spørsmål og hørte tålmodig på alt barna ville fortelle. Det gjaldt uansett hvor vi var og hvor lang køen var, bare blide og imøtekommende ansatte overalt. Helt topp.
Vi kommer gjerne tilbake hit en annen gang.