Førsteinntrykket var meget bra; vi kom ganske tidlig og visste at innsjekk ikke var før kl15. Siden vi kom på morgenen spurte vi høflig om det var mulig å få rommet tidligere. Vedkommende i resepsjonen trodde det skulle gå fint men visste ikke helt hvordan hun skulle løse dette siden hun var helt ny i jobben sin. Helt greit - hun spurte derfor en kollega som eplekjekt stilte seg opp bak resepsjonen for å hjelpe meg da han kom etter en stund... Han gadd ikke sjekke engang og sa bare det var fullt. Vi visste det ikke var det og spurte på en høflig måte igjen om det kanskje muligens kunne finnes en løsning. Vi tenkte jo å betale ekstra for det og, men han tilbød aldri denne løsningen heller. Hotellet var helt dødt og vi var der to uker før skoleferien startet. Han hadde heller ikke peiling på når renholderne ville ha rommet klart og tilbød på ingen måte noe videre plan for oss og ba oss bare "komme innom og spørre utover dagen".
Vi fikk rommet en halvtime før ordinær innsjekk.
Da hadde vi måtte skifte nede på koffertrommet. De påstod det var garderobe der nede, men da vi spurte etter den ble vi henvist til handikaptoalettet ute ved restauranten.
Når vi endelig kom på rommet ble vi kjempeskuffet. Må være det kjipeste rommet i hele sørnorge. Utsikt INN mot andre rom, sidelengs på hotellet ut i verdens største ugressbed og rett over til naborommene rett over på andre siden. Rommet et knøttlite. Fikk heller ikke ekstra sengetøy/dyne/pute til vår sønn. Det stod en halvekkel sovesofa der men den var ikke oppredd.
Hurra for 30 grader, null utsikt og null luft på verdens minste hotellerom til 2000kr/natten.
Og gratulerer til MånedensMedarbeider som er hun helt nye som må holde ut med Alfahannen av en kollega.
God sommer