Marius I
4,0 av 5 boblerAnmeldt 9. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Dyreparken Overnatting, EierDyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juli 2023
Hei,

Takk for din tilbakemelding om deres opphold på Dyreparken Hotell. Vi setter pris på å høre at dere er fornøyd med hotellet og at vårt personale.

Vi har dynamiske priser på vår overnatting og priser endrer seg avhengig av etterspørsel, kapasitet, hvilken romtype som bestilles og også om det er kun overnatting eller pakke. Pris varierer også fra sesong til sesong. I en høysesong (juli) kommer vi nok ikke til å bli oppfattet som et sted som er på tilbud.

Ingen av våre overnattingssteder har frokost inkludert da vi tilbyr flere ulike frokostopplevelser og flere gjester ønsker da å benytte seg av andre frokoster enn den som tilbys direkte på hotellet.

• Radissonhotels.com
Møterom med utstyr
10.3 km fra Dyreparken Safarihotell
Se flere hoteller i Kristiansand
Anmeldt 4. juli 2023

Prisen var dyrt og ikke inkulidert frokost .. vann på rommet var dårlig å drikke (vaktmester kom ikke )😔
Vi kom fra Førde med buss det tok ca 10 timer.. vi kom sendt på natta vi kunne ikke oppholdet oss i resepsionen 😔vi ble kastet ut og det blåste 😔min datter ble syk (9år) jeg spurte tidlig innsjekk det var ikke mulig det var fult etter på sa hun vi kunne kjøpe et ektra natt (for 3 /4 timer til innsjekk ) ville hun ha 3000kr

Det var også dårlig renhold .. de som bodde før oss drakk øl på balkongen ..(kansje før de også) flaskene lå der når vi har fått romme

Frokosten på hotelle maten var ok men fikk lite tid å spise frokost 1 time å bli ferdig 😔og hadde ikke svart te 😡bare kaffe og urte te 😔
Aktivitet som foregikk fikk ikke beskje hvor vi skulle møte og hvor ? Det var dumt ..
Safari frokost (drivhuset) te vanne er kaldt og lite matt anbefaler ikke ..

Eller var det ok .. (hva er det igjen) 🤔

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, askims2023
Dyreparken Overnatting, Eier på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2023

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en ærlig anmeldelse. Det er leit å lese at dere ikke var fornøyde med oppholdet.

Når det gjelder innsjekk , er dette først fra kl 15:00. Vi kan ikke garantere at det er mulig med innsjekk før dette. Utsjekk for boende gjester er først klokken 11 og deretter må det rengjøres før dere kan sjekke inn.

Kommer dere midt på natten med ankomst samme dag, vil det uansett ikke mulig å sjekke inn før kl 15:00. I dette tilfelle var det ledig rom for en ekstra natt, slik at dere kunne ha booket dette og sjekket inn med det samme. Dere valgte da å ikke benytte dere av dette.

Det er mulig å oppholde seg i resepsjonen, men det er ikke mulig å sove der. Vi beklager at dere følte dere ble kastet ut. Det ble dere ikke og resepsjonisten ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen.

Det er veldig leit at renhold oppdaget ølflaskene på balkongen og det beklager vi. Tilbakemelding på dette er sendt videre til ansvarlig for renhold.

Når det gjelder aktivitetene som kan forhåndsbestilles, som f.eks. "Reisen gjennom Hakkebakkeskogen", skal det stå på billettene hvor og når oppmøte er.

Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Ros:
Veldig hyggelig og servicevennlig betjening, fantastisk frokostbuffet og perfekt beliggenhet ved besøk i dyreparken.

Ris:
Laknene var gjennomsiktige så alle blodflekkene på madrassen var godt synlig. Kjempeekkelt. Også masse små sorte hår i senga ved ankomst.

Ting jeg ønsker meg til neste besøk:
Middagsbuffet var ganske kjedelig, savnet en meny som passet bedre sammen og frukt til dessert.
Restauranten burde enten dele ut håndsprit til alle gjester når de kom eller ha non-touch håndsprit.
Automatiske døråpnere inn mot heisrom, her knoter folk med kofferter og barnevogner hele dagen.
Flere leker utenfor restauranten.

Romtips: Bedre avbestillingsvilkår ved å ikke kjøpe pakke, men overnatting, billetter og mat for seg. Får uansett alt på samme «regning»
Takk, maribuseth
Dyreparken Overnatting, Eier på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding av Dyreparken Hotell. Det er flott å høre at dere var fornøyde med betjeningen, frokosten og også beliggenhet til Dyreparken!

Vi setter stor pris på deres ærlige tilbakemelding. Det er svært leit å høre at renhold denne gangen ikke holdt den standarden vi streber etter å opprettholde. Vi forstår at dette ikke var en hyggelig opplevelse for dere! Vi håper dere tok kontakt med resepsjonen når dette ble oppdaget slik at det kunne bli utbedret.

Dine innspill på forbedringer er videresendt til hotellsjefen for Dyreparken Hotell.

Anmeldt 2. juli 2023

Helt greit. Pent og rent rom. Kort vei til parken var veldig praktisk. Men prisene på mat var helt hinsides! Vi valgte å ikke benytte oss av resuranten.
70 kr for to små kopper sur kaffe fra en trykke automat!

Romtips: Ta med mat!
Takk, Explore775319

Hei,

Takk for din tilbakemelding om deres opphold på Dyreparken Hotell. Vi setter pris på å høre at dere er fornøyd med rommet og avstand til Dyreparken.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juni 2023

Vi reiste med to barn på 1 og 4 år. 4 åringen fikk sovesofa og 1 åringen lå i reiseseng som vi bestilte av hotellet. Eneste 'negative' er at rommet ble veldig trangt med den reisesenga, men vi skulle jo bare sove der, så var ikke noe som trakk ned på helhetsinntrykket :)

Vi reiste også med annen familie hvor en har cøliaki. Det var mye han kunne spise i buffeten, men det var ikke atskilt fra den andre maten. Noe som betyr at andre mennesker som forsyner seg, kan ha vært borti annen mat med øser osv. som betyr at de som er ekstremt intolerant for gluten kan bli 'forgifta'. Ellers var noe av den glutenfrie maten også pakket inn i egen emballasje - muffins og brød, blant annet.

Alt i alt en veldig fin tur! Bare hyggelige og imøtekommende ansatte på både hotellet og i parken. Gleder oss til neste gang når minstemann er bittelitt større :)

Romtips: Ypperlig beliggenhet
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, annhelenb2023
Dyreparken Overnatting, Eier på Dyreparken Safarihotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2023

Hei,

Takk for din anmeldelse av deres opphold på Dyreparken Hotell. Vi setter pris på å høre at dere har hatt det fint hos oss.

Dine tilbakemeldinger på frokosten vil bli videresendt til kjøkkensjefen på hotellet.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juni 2023

Dårlig utvalg mat til å være buffe. Og alt for dyrt til hva de tilbyr.
Rommet var suite men føltes ikke sånn. Støvete og hårete og det var flekker på både laken og badets vegger og tomme såpe dispensere og relativt mye støv selv på senga. Nesten som rommet stod tomt flere uker før vi kom.

Eneste positive er gratis parkering.
Og god frokost men den var heller ikke inkludert i prisen på hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Steinarae

Hei,

Takk for din tilbakemelding på oppholdet på Dyreparken Hotell.

Det er veldig leit at vi ikke klarte å levere bra nok når det kom til renhold. Vi setter pris på din ærlige tilbakemelding, og det er ikke slik det skal være. Dette er tatt videre med ansvarlig for renhold, slik at de kan sikre sine rutiner på dette. Vi håper at dere kontakt med resepsjonen under oppholdet slik at dette kunne utbedres med en gang.

På mat og drikkesiden ønsker vi også å tilby et godt utvalg av mat, som gjester setter pris på. Gi oss gjerne en direkte tilbakemelding på epost hvis det var noe du savnet spesielt. Konstruktiv feedback er en viktig idebank for oss for fremtiden