Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 131 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018

Dette er et hotell med middels standard. Frokostbufeen er forholdsvis stor og variert. Meget bra der. Når det gjelder hotellets restaurant, så savnet jeg at det ikke var åpent hver kveld, men det var som forventet i forbindelse med dagene de kom på. Den kvelden restaurant var åpen, så serverte man virkelig nydelige middagsretter. Her var det bare blide, hyggelige og vennlige ansatte, det være seg i resepsjonen, de i restauranten og hun som stelte rommet mitt hver dag. Under en av frokostene, så gikk en av de ansatte rundt med en kaffekanne til gjestene rundt bordene og spurte om man ville ha mer kaffe i koppen; en riktig fin gest. Ellers var det meget praktisk med en vann-, brus-, kaffe-, te-, kakaoautomat rett utenfor hotellrommet mitt. Til tross for sin enkle standard, så er dette et sted man fint kan besøke igjen om man er på de kanter.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineRav, General Manager på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019
Google-oversetting

Kære gæst

Mange tak for din tilbagemelding efter dit ophold hos os. Jeg sætter stor pris på du valgte at bruge tid på at skrive disse rosende ord til os. Jeg er rigtig glad for du nød opholdet, og at din anbefaling af vores hotel.

Jeg håber at kunne byde dig velkommen ved en anden anledning.

Bedste hilsener

Kristine Obling Ravnevand
Hotel Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Vi var så heldige å få oppgradert rommet og hadde en helt magisk weekend ved dette hotellet.

Personal og service er slik man forventer ved et hyggelig hotell, men frokost buffé er virkelig noe av det bedre jeg har opplevd på andre hotell.

Forøvrig veldig praktisk med parkering i kjeller og alle faciliteter ligger rett i nærheten av hotellet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TynesTunes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineRav, General Manager på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Kære gæst

Først tak fordi I valgte at overnatte hos os på Thon Hotel Parken. Jeg er rigtig glad for at høre I nød jeres ophold, og satte pris på vores personale og den service I oplevede.
Tak for din flotte anmeldelse at du tog dig tiden til at skrive dette til os.

Vi ser frem til at byde jer velkommen ved en anden anledning.

Bedste hilsener

Kristine Ravnevand
Hoteldirektør

Thon Hotel Parken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Har vært så heldig å få oppleve hotellet i en flott suite med balkong en hel helg.
Stort utvalg til frokosten, så litt vanskelig å velge, hm.
Utrolig kjekt personale - tusen takk! Og som mange skriver her, fantastisk god seng.
Ligger godt til for alt hva hjertet begjærer, og ikke så veldig langt å gå fra toget.
Vi kommer igjen!!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, LarsRamsy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineRav, Manager på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019
Google-oversetting

Kære Lars


Først mange tak fordi Iv algte at overnatte hos os på vores nye hotel, Thon Hotel Parken under jeres besøg i Kristiansand.
Jeg er rigtig glad for at læse at I nød opholdet hos os, og satte pris på suiten I boede i, sengen, buffetten i restauranten, og ikke mindst vores personale!
Alle disse ting er de vigtigste faktorer da vi skulle bygge dette hotel, så jeg bliver rigtig glad for at læse vi levede op til dine forventninger.

På vegne af hotellet, glæder jeg mig til at få æren af at byde jer velkommen igjen ved en anden anledning .


Bedste hilsener,

Kristine Ravnevand
Hoteldirektør
Thon Hotel Parken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Jobber selv på hotell men ikke Thon, og noen ganger er det veldig kjekt å se hvordan andre driver. Alt ved dette oppholdet var etter min menig meget bra.
Tydelig eier har hatt stor fokus på sengekvalitet. Luksus seng fra Jensen, meget god overmadrass, dundyner og puter av aller beste kvalitet. Lydtette vindu, og vegger, så fokus på god nattesøvn var gjennomgående.

Det var rent og pent, stor flatskjerm både på soveværelset og i stuen, tidløse innredning. Meget hyggelig personale i alle ledd. Frokosten som serveres på Torvet Bistro var også helt nydelig. Frankofil som jeg er var det bare vakkert å nyte Fransk rolig musikk, vindusbord, og vakkert interiør. Fikk meg til å tro jeg var i Paris, men altså kun en weekend 25 min kjøretur fra hjemme. Utvalget var meget bra, og ungene spiste så mange lapper og Croissanter at det ble på grensen til litt flaut.
Gøy å få med seg lysshow på torvet, hurra for Kristiansand og næringslivet som sammen har gitt dette som en gave til folket i adventstiden. Vi kommer igjen, selv om det gjør litt vondt med « handelslekkasje» fra vår fine by Grimstad. Kanskje kristiansandere kan ta turen til oss? Anbefaler da å bo på Strand Hotel Fevik Godt for miljøet Og hvem har sagt man trenger å fly eller kjøre i mange timer for å få feriefølelsen?

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, bodill77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineRav, General Manager på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2019
Google-oversetting

Kære Bodil

Først mange tak fordi du tog turen til Kristiansand og ville besøge vores nye hotel i centrum af byen.
Jeg er rigtig glad for at læse du som fagperson nød dit ophold og satte pris på den måde vi har valgt at bygge hotellet på. Som du skriver så har vi som ejere hotellet haft stor fokus på kvalitet men mest af alt fokus på søvnkvaliteten for gæsten.
Derfor de bedste senge, de bedste dyner og puder!!

Jeg bliver ekstra glad for at læse at du udover at nyde hotellet, også havde en god oplevelse af både restauranten og det som byen kunne tilbyde på denne tid af året.
Jeg bliver ekstra stolt når du beskriver Kristiansand som en spændende by og som kan give ægte feriefølelse.

Jeg vil gerne takke dig for dine flotte og rosende om det vigtigste af alt, nemlig de ansatte.
Uden disse ville det ikke være muligt at skabe disse franske magiske og kvalitetsøjeblikke for gæsterne.

Tak fordi du tog dig tiden. Jeg håber vi ser dig og din familie igen ved en anden anledning, I er hjertlig velkomne.

Bedste hilsener,

Kristine Obling Ravnevand
Hotel direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Bodde på Hotellet en natt 10-11/12 2018. Utrolig hyggelig og fantastisk seng. Frokosten leverte også. Perfekt beliggenhet på Kirke plassen. Etter en STOR nedtur på Thon hotell Kristiansand, så var det en fryd å bo her på Parken. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, larsd435
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KristineRav, General Manager på Thon Hotel Parken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Kære Lars

Mange tak for utrolig flot tilbagemelding på dit ophold hos os på Thon Hotel Parken.
Jeg bliver rigtig glad for at høre du satte pris på både sengen og frokosten på hotellet.

Vi glæder os alle over at du har lyst til at komme tilbage til Thon Hotel Parken.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Bedste hilsner

Kristine Ravnevand
Hoteldirektør
Thon Hotel Parken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser