Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 163
Expedia.comUSD 163
eDreamsUSD 164
PricelineUSD 164
FindHotelUSD 164
CheapTicketsUSD 163
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (130)
Filtrer anmeldelser
130 resultater
Vurdering fra reisende
58
43
20
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
43
20
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 130 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Kjempeflott og moderne hotell. God sikkerhet, må bruke kort for å komme seg fra resepsjonen til rommene i heisen. Deilige senger, stor tv på rommet. USB-port for lading på veggen, men man har også mulighet for å lade som vanlig. A/c var herlig i sommervarmen. Elektrisk rullegardin som styres med bryterne ved inngangsdøren. Dimmefunksjon på lyset på badet.
Minus for at det ikke var kjøleskap på rommet.
Frokost under covid19-pandemien har de løst med å ha brød pakket inn i plast, med eller uten pålegg. Enkeltpakker med smør og annet smørbart pålegg. Varm frokost serveres av personalet, du ber om hva du ønsker. Hyggelig personale! Kommer gjerne tilbake ❤️

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i byen, med mulighet for parkering i kjelleren. Virket nytt. Veldig gode senger og stor TV på rommet.God frokost selv i disse korona-tider.
Ønsker å bo her igjen ved besøk i kristiandsand.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anjaande
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet, utrolig hyggelige folk i resepsjonen, flott frokost i disse Corona tider. Enkle men rene rom. Masse spiseplassen utenfor hotellet og lett med parkering av bil. Anbefales hvis en helg i Kristiansand.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2020

Hotellet er spiller nytt, ligger midt i sentrum, parkering under hotellet, og du kan forhåndsreservere parkeringen. Godt med elbilplasser også.

Hotellet i nordisk stil, enkle stilfulle rom med fantastiske senger og liggekomfort. Frokosten er variert og bra. (kunne ønske meg et litt bredere utvalg, men har det du trenger)

Skal du bo midt i sentrum, test dette.

Romtips: Oppgrader romtype så får du et større rom , verdt pengene.
Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Hellytheoneandonly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2020 via mobile enheter

Flott nytt hotell i sentrum av byen med minimalistisk interiør med super flott og trygg hotell parkering for deg med lav sportsbil.
Parkeringen er igjen det som fremheves spesielt.
Hyggelig og hjelpsomt personell.

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TomR69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser