Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (131)
Filtrer anmeldelser
131 resultater
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
43
21
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 131 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Liten plass til å bevege seg på med rullestol, ingen kjøleskap og ikke lange nok sidestøtter på doen. Hadde vært fint med en pult eller bord å sette ting på. Ellers var det god frokost og stort og fint bad.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, kristinwirak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Som nevnt sengen -madrassen var topp,beste hotellseng vi har sovet i.Hyggelig betjening,vennlige, hjelpsom. Pga korona pandemien ble frokost opplevelsen litt redusert, kjekkere å rusle rundt og finne maten selv. Men alt i alt, en vellykket tur

Romtips: Ikke særlig utsikt fra rommet vi hadde, men det var ikke for utsikten vi overnattet:-)
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, kjelselaura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Fant dette tilbudet gjennom et tilbud på nett, der vi fikk 4 netter til ein rimelig pris. Stort pluss at vi kunne parkere i garasjen hele oppholdet, mot eit lite tillegg. Perfekt. Hotellet er veldig nytt og veldig sentralt. Synes at stilen og atmosfæren er veldig fin. Hotell rommet var ikke veldig stort, men stort nok for to voksne personer. Med en helt fantastisk god seng!! (Jensen seng). Betjening virket veldig hyggelig, lett å spørre spm til om vi lurte på noe. Frokost var veldig korona vennlig. Men godt og stort utvalg. Noe for enhver.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 87henriettee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Lite og trivelig hotell midt i sentrum av Kristiansand. Betjeningen er på typisk sørlandsk vis trivelig, imøtekommende og vennlige.
Siden det ligger midt i sentrum er det perfekt avstand fra både shopping, restauranter eller en liten spasertur ned til havna.

Sannsynligvis det minste hotelrommet vi noensinne har bodd på, så det trekker litt ned. Ble fort veldig trangt når kofferter og handleposer skal dele plass med oss.
Sovekvaliteten var ok. Veldig god madrass og dyne, men små og flate puter som helst bør brettes dobbelt for å få litt høyde.

Kommer gjerne tilbake hit, men da på et større rom.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Paal_Kri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Kjempeflott og moderne hotell. God sikkerhet, må bruke kort for å komme seg fra resepsjonen til rommene i heisen. Deilige senger, stor tv på rommet. USB-port for lading på veggen, men man har også mulighet for å lade som vanlig. A/c var herlig i sommervarmen. Elektrisk rullegardin som styres med bryterne ved inngangsdøren. Dimmefunksjon på lyset på badet.
Minus for at det ikke var kjøleskap på rommet.
Frokost under covid19-pandemien har de løst med å ha brød pakket inn i plast, med eller uten pålegg. Enkeltpakker med smør og annet smørbart pålegg. Varm frokost serveres av personalet, du ber om hva du ønsker. Hyggelig personale! Kommer gjerne tilbake ❤️

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser