Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĆøttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĆøtter fĆølgende nettlesere:
Hotels.com
Orbitz.com
StayForLong
ZenHotels.com
Trip.com
Vio.com
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne vÄre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne vÄre. Besøk partnerne vÄre for mer informasjon.
Hoteller i nƦrheten
SprƄkAlle sprƄk
Flere sprƄk
46–51 av 184 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Rommet var ikke rydda da vi hang lappen pÄ døra om at de skulle rengjøre. Søpla og alle hÄndtak var rengjort men sengetøyet og lakenet som det var flekker pÄ var bare redd opp Gulvet var ikke støvsugd

Takk, Celena234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra TripadvisorĀ LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Liten plass til Ä bevege seg pÄ med rullestol, ingen kjøleskap og ikke lange nok sidestøtter pÄ doen. Hadde vært fint med en pult eller bord Ä sette ting pÄ. Ellers var det god frokost og stort og fint bad.

• Sovekvalitet
Takk, kristinwirak
Anmeldt 7. juli 2020

Som nevnt sengen -madrassen var topp,beste hotellseng vi har sovet i.Hyggelig betjening,vennlige, hjelpsom. Pga korona pandemien ble frokost opplevelsen litt redusert, kjekkere Ć„ rusle rundt og finne maten selv. Men alt i alt, en vellykket tur

Romtips: Ikke sƦrlig utsikt fra rommet vi hadde, men det var ikke for utsikten vi overnattet:-)
    • Renslighet
Takk, kjelselaura
Anmeldt 3. juli 2020

Fant dette tilbudet gjennom et tilbud pÄ nett, der vi fikk 4 netter til ein rimelig pris. Stort pluss at vi kunne parkere i garasjen hele oppholdet, mot eit lite tillegg. Perfekt. Hotellet er veldig nytt og veldig sentralt. Synes at stilen og atmosfæren er veldig fin. Hotell rommet var ikke veldig stort, men stort nok for to voksne personer. Med en helt fantastisk god seng!! (Jensen seng). Betjening virket veldig hyggelig, lett Ä spørre spm til om vi lurte pÄ noe. Frokost var veldig korona vennlig. Men godt og stort utvalg. Noe for enhver.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Renslighet
Takk, 87henriettee
Anmeldt 1. juli 2020

Lite og trivelig hotell midt i sentrum av Kristiansand. Betjeningen er pÄ typisk sørlandsk vis trivelig, imøtekommende og vennlige.
Siden det ligger midt i sentrum er det perfekt avstand fra bƄde shopping, restauranter eller en liten spasertur ned til havna.

Sannsynligvis det minste hotelrommet vi noensinne har bodd pƄ, sƄ det trekker litt ned. Ble fort veldig trangt nƄr kofferter og handleposer skal dele plass med oss.
Sovekvaliteten var ok. Veldig god madrass og dyne, men smÄ og flate puter som helst bør brettes dobbelt for Ä fÄ litt høyde.

Kommer gjerne tilbake hit, men da pÄ et større rom.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Rom